Malatya Bayanlarspor Diyarbekirspor'u ağırlayacak

Van Spor 1.12.2017 14:32:02 0
Malatya Bayanlarspor Diyarbekirspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.12.2017 14:32
Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezonun ilk maçında sahasında Diyarbekirspor’u ağırlayacak. Önceki senelerde 3.Lig’de üst üste iki kez Play-Off oynama başarısı gösteren Mavi-Kırmızılılar, bu yıl da 6 takımın bulunduğu grubu ilk ikide tamamlayıp bir üst lige çıkmanın mücadelesini vermeyi planlıyor.
2018 Genç ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonalarında mücadele edecek takımlar belli oldu. Buna göre Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün, Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 9. Grupta mücadele edeceği öğrenildi. İlk maçını 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’de oynayacak olan Bayanlar, Yeşiltepe Stadı’nda Diyarbekirspor’u ağırlayacak.
“Hedefimiz 2. lig”
Yeni sezonda sadece genç kızlar kategorisine başvuruda bulunduklarını paylaşan Malatya Bayanlar Spor Kulüp başkanı Doğan Çelebi, şampiyonalara ilişkin takvim ve müsabaka yapısının Türkiye Futbol Federasyonu internet sayfasından paylaşılmasının ardından, lige daha iyi konsantre olmaya başladıklarını söyledi.
Çelebi, “Pazar günü grupta ilk maçımızı oynayacağız. Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını Mikail Tuluk hocamız eşliğinde sürdürüyoruz. Son iki aylık sürede teknik heyetimiz ve oyuncularımız haftada 4-5 antrenman yaparak lige hazırlandılar. İkinci yarıya yetiştirebilmek adına transfer çalışmalarımız sürüyor. İmkanlarımız doğrultusunda oyuncu transferlerimizi yaparak kadro kalitemizi yükselmek istiyoruz. Dar ekonomik şartlar çerçevesinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Takıma destek arayışlarımız hala sürüyor. Yerel yöneticilerimize ve iş adamlarımıza bu anlamda tekrar çağrıda bulunmak istiyorum. Amacımız Malatya’mızı en iyi şekilde farklı mecralarda en iyi şekilde temsil etmek. Bayan futbolcularımızın sergileyecekleri iyi oyunla elde edecekleri başarılı sonuçların Malatya adına güzel bir reklam olacağını düşünüyoruz. Geçen senelerde Play-Off oynayarak önemli bir başarı elde etmiştik, bu yılda grubu ilk iki sırada tamamlayarak, 2. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz” İfadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ