Kulübenin Gole Katkısında Lider Başakşehir

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 26 haftada kenardan gelen oyunculardan 10 gol katkısı alan Medipol Başakşehir bu alanda zirvede yer aldı.

Spor 31.03.2018 23:46:19 0
Kulübenin Gole Katkısında Lider Başakşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 26 haftada kenardan gelen oyunculardan 10 gol katkısı alan Medipol Başakşehir bu alanda zirvede yer aldı.

Ligin ilk 26 haftalık periyodunda kaydedilen 684 golün 82’sini yedek oyuncular attı. Süper Lig’de tüm takımlarda oyuna sonradan giren oyuncular skor katkısı alırken Başakşehir bu alanda yedek oyuncularının bulduğu 10 golle zirvede yer aldı.

Medipol Başakşehir’i bu istatistikte 7 golle Galatasaray, 6’şar golle Fenerbahçe, Trabzonspor ve Teleset Mobilya Akhisar takip ederken Beşiktaş’ta oyuna sonradan giren isimler 5 gol katkısı verdi. Yedek oyuncuların 2 gol kaydettiği Antalyaspor ve 1 gol atabildiği Bursaspor yedek oyunculardan en az katkı alan takımlar oldu.

Oyuna sonradan dahil olan oyuncular içinde en fazla gol atan oyuncu 4 golle Medipol Başakşehirli Mevlüt Erdinç olurken Fenerbahçeli Roberto Soldado, Trabzonsporlu Hugo Rodellega ve Başakşehir’den Kerim Frei 3 gol atma başarısı gösterdi.

Sarı lacivertli takımın İspanyol golcüsü Soldado Süper Lig’de attığı 3 golü de oyuna sonradan girdiği Demir Grup Sivasspor maçında atarak hat-trick yapma başarısı gösterdi. Bunun yanında Vanger Love Beşiktaş Karabükspor maçından oyuna sonradan dahil olup 2 gol atarken Göztepe Osmanlıspor maçında Sokol Cikalleshi yedek başladığı maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Aytemiz Alanyaspor’da Mbilla Etame, Beşiktaş forması giyen Alvaro Negredo ve Vanger Love, Galatasaraylı Sinan Gümüş, Fenerbahçeli Mathieu Valbuena, Demir Grup Sivasspor’dan  Zoro Cyriac Gohi Bi, Kardemir Karabiksporlu Mustapha Yatabare, Osmanlıspor’dan Sokol Cikalleshi ve Musa Çağıran ve hem Kardemir Karabükspor hem de Teleset Mobilya Akhisar formları giyen Yevgen Seleznov oyuna sonradan girerek 2 gol atma başarısı gösterdi. Futbol ile ilgili en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları gibi  üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem