Kia Vaughn: “Basketbolu özledim”

ELAZIĞ'IN SÜPER LİGDEKİ BASKETBOL EKİBİNDE OYNAYAN AMERİKALI PİVOTU KİA VAUGHN, BASKETBOLU ÖZLEDİĞİNİ ANCAK BUGÜNLERDE DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER YAŞANDIĞINI SÖYLEDİ.

Spor 11.05.2020 14:50:04 0
Kia Vaughn: “Basketbolu özledim”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’ın süper ligdeki basketbol ekibi Elazığ İl Özel İdare’nin Amerikalı pivotu Kia Vaughn, basketbolu özlediğini ancak bugünlerde daha önemli şeyler yaşandığını söyledi.

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdare’nin Amerikalı pivotu Kia Vaughn, Korona virüs tedbirleri kapsamında gittiği ülkesinde evde antrenmanlarını sürdürüyor. Amerika’da olan ve günlerinin nasıl geçtiğini İHA muhabirine aktaran başarılı basketbolcu, alış veriş haricinde evden çıkmadığını kaydetti.

Türkiye’de olduğu gibi ABD’de de günlerini evde geçtiğine değinen Vaughn, "Alışveriş harici evlerimizden çıkmıyoruz. Bir süreden sonra insan sıkılıyor ama insanlık adına evlerimizde kalmamız en doğrusu. Antrenmanları evde sürdürüyorum. Henüz basketbol topu ile antrenman yapmadım ama bisikletim var ve dünyanın geri kalanı gibi ev antrenmanları yapıyorum. Basketbolu özledim ama bugünlerde daha çok kendim ve ailem için endişeleniyorum. Pandeminin bir an önce sona ermesi için dua ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem