Keleş, genel kurulda aday olmayacak

24Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını belirterek, “İnanıyorum ki değişim başarıyı getirecektir” dedi.

Van Spor 30.05.2021 08:15:52 0
Keleş, genel kurulda aday olmayacak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.05.2021 08:15

24Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını belirterek, “İnanıyorum ki değişim başarıyı getirecektir” dedi.

2019-2020 sezonunda Üzeyir Çalı’dan sonra yönetim kurulu kararı ile kulüp başkanlığı görevini devraldığını belirten Keleş, 3. Ligden 2. Lige yükseldiklerini, ilk sezonunda 2. Ligde Play Off oynayarak başarılı olduklarını söyledi.

24Erzincanspor kulüp binasında toplanan yönetim kurulu pandemi kurallarına uygun olarak bir araya geldi. Sezonu değerlendiren Başkan Keleş, “Başarılı olduk fakat farklı sebeplerden dolayı şampiyon olamadık. Mayıs ayında normalde yapılması gereken genel kurul pandemi dolayısıyla Haziran ayı içerisinde belirlenecek olan bir tarihte yapılacak. Değişimin başarıyı getireceğine olan inancım dolayısıyla aday olmayacağım. Aday olmayacağım fakat aday olacak ve seçilecek olan başkanımızın maddi manevi her zaman yanında olacağım” dedi.

Başkan Keleş toplantı sonrasında yayınladığı basın bültenini paylaştı. Başkan Keleş basın bülteninde şu ifadeler yer verdi. “24Erzincanspor yönetim kurulumuz, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Mayıs 2021 ayı içerisinde pandemi sürecinden dolayı yapılamayan olağan genel kurulumuzun dernekler masası tarafından uygun görülen Haziran 2021 ayı içerisinde yapılması kararını almıştır. Yönetim kurulumuz Haziran ayı içerisinde dernekler masası tarafından uygun görülen en erken tarihte kongremizin yapılması yönünde karar almış olup gerekli işlemler başlatılmıştır. Kongre tarihi belli olduğunda tüm kamuoyuna ilan edilecektir.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ