Karşıyaka Taraftarına Müjde Yeni Stat İçin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir’de

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir’de Yapımı Bir türlü Bitmeyen Stada Yerinde İnceleme KSK İçin Göreve Hazırız

Spor 19.09.2019 15:48:28 0
Karşıyaka Taraftarına Müjde Yeni Stat İçin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir’de
Tarih: 01.01.0001 00:00

Karşıyaka'da yapımı yılan hikayesine dönen Yalı'ya yapılacak statla ilgili önemli adımların atılması büyük heyecan yarattı. Karşıyaka Spor Kulübü için bir araya gelen Ak Partili ve KSK'li kurmaylar geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ankara'da biraraya geldi. 1 saat süren toplantıda 2014 ve 2017 yıllarında 2 kez yapılan ihalesi açılan davalarla iptal edilip yeniden ihale aşaması beklenen Karşıyaka Stadı'yla ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu çalışmaların hızlandırılacağı müjdesini verdi.

"KSK IÇIN GÖREVE HAZIRIZ"

Kurmayların Karşıyaka ile ilgili yaptığı sunumu dikkatlice takip eden ve notlar alan Bakan Kasapoğlu'nun, Karşıyaka'nın yararına olacak her projede de üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduklarını söylediği bildirildi. Geçen yıl Karşıyaka yönetimini ağırlayan, şubat ayında ise Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni ziyaret eden Kasapoğlu, Karşıyaka'nın katılımıyla önümüzdeki günlerde stat ile ilgili bir zirve yapılmasına karar verildi. Kulübün sorunlarının aktarıldığı toplantı sonrası heyetin Bakan Kasapoğlu'nun yanından mutlu ve çok ümitli ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem