Kars 36 Spor, DSİ Karadeniz Spor karşılaşmasının yankıları sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor, Trabzon deplasmanında uzatma dakikalarında yediği gollerle DSİ Karadeniz Spor’a 2-0 mağlup olmasının yankıları Kars’ta sürüyor.

Van Spor 17.12.2019 13:14:42 0
Kars 36 Spor, DSİ Karadeniz Spor karşılaşmasının yankıları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.12.2019 13:14

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor, Trabzon deplasmanında uzatma dakikalarında yediği gollerle DSİ Karadeniz Spor’a 2-0 mağlup olmasının yankıları Kars’ta sürüyor.

Trabzon deplasmanında rakibi karşısında 2 futbolcusunun kırımızı kart gördüğü ve 9 kişiyle karşılaşmanın 90’ıncı dakikasını 0-0 tamamlayan uzatma dakikalarında yediği 2 golle sahadan mağlup ayrılan yeşil beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi.

Ankara Bölgesi hakemlerinden Hakan Aktaş ve yardımcıları Murat Aydın ile Ensar Alıklı’nın karşılaşmadaki tercihlerini Trabzon ekibinden yana kullandıklarını ve 2 oyuncularının kırmızı kartla atılmasına rağmen, 90 dakikayı 0-0 tamamlandıklarını ifade eden Muharrem Yıldız, haksızlığa maruz kaldıklarını belirtti.

Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız, “Trabzon deplasmanımda birinci devrenin son maçını oynadık. Ankara Bölgesi’nden oluşan hakemler daha maçın 10. dakikasında bizim sporculara çaldığı yanlış düdüklerle psikolojik bir baskı oluşturdu. 27 dakikada 8 numaralı oyuncumuz Bilal’e kırmızı kart vererek 10 kişi kaldık. 65. dakikada 10 numaralı oyuncu Mahmut’a sarı kart 68. dakikada 10 numaralı oyuncumuz Bilal’e ikinci sarı kartla oyun dışı bıraktı takım 9 kişiyle çok üstün bir oyun sergiledi. 90 dakika 0-0 eşitlik bozulmadı. Hakem 7 dakika uzatma verdi ve Trabzon takımı golü uzatmanın 6’ıncı dakikasında golü atı. Hakem maçı bitirmedi. Tartışma ve kargaşa oldu. ikinci gol uzatmanın 12’nci dakikasında geldi ve maçı bitirdi. Bu vicdansızlık değil mi? Bu çocukların hayalini yıkmak bu kadar basit olmamalı, bunların bir cezası olmalı yaptıkları yanına kar kalmamalı” diye tepki gösterdi.

Kars 36 Spor sporcularının emeklerinin gasp edildiğini ileri süren Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Kars 36 Spor DSİ Karadeniz Spor karşılaşmasında yaşananları Merkez Hakem Komitesi (MHK)’ya taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ