Kadın futbolculardan “şiddete hayır”

Hakkari’nin Çukurca Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kadın futbolcular, 'Şiddete Hayır' pankartıyla sahaya çıktı.

Spor 11.04.2022 10:51:20 0
Kadın futbolculardan “şiddete hayır”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Çukurca Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kadın futbolcular, "Şiddete Hayır" pankartıyla sahaya çıktı.

Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Gençlik ve Spor Müdürü Çınar Çiftçi, kadına yönelik şiddette dikkat çekmek istediklerini belirterek, "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelenin etkin ve etkili bir şekilde başarıya ulaşabilmesi açısından kadın sporcularımız bugünkü maçlarına kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla böyle bir pankartla çıktılar. Bu açıdan aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve bilincin en yüksek seviyeye çıkarılması amacıyla vatandaşlarımızın yoğun olarak bir arada bulunduğu alanlarda faaliyetlerin düzenli olarak yürütülmesi büyük önem taşıyor. Bu çerçevede ilçemizde gerçekleştirilen spor müsabakalarında ‘kadına şiddet insanlık suçudur’ yazılı pankart açılmıştır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem