Jahovic: “Çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum"

Yeni Malatyaspor'un Golcüsü Adis Jahovic, 'şuanda Denizlispor Maçına Hazırlanıyoruz. Çok İyi Bir Sonuçla Sahadan Ayrılacağımızı Düşünüyorum' Dedi.

Van Spor 2.10.2019 16:29:31 0
Jahovic: “Çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.10.2019 16:29

Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adis Jahovic, Yukatel Denizlispor karşılaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şu an psikolojik olarak yukarı çıkış yapmalıyız. Biz böyle karakterli bir takıma da sahibiz. Şu anda Denizlispor maçına hazırlanıyoruz. Çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Sarı-kırmızılıların golcüsü Jahovic ve savunma oyuncusu Robin Yalçın, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getiren Jahovic, "Psikolojik olarak şu an düşme zamanı değil. Şu anda karakterlerimizi sahaya koymanın zamanı geldi. Önümüzde önemli bir Denizlispor maçı var. Futbolda takibi ki mağlubiyet, beraberlik ve galibiyet var. Üç sonuçlu bir oyun ama bizim düşmememiz gerekiyor. Şu an psikolojik olarak yukarı çıkış yapmalıyız. Biz böyle karakterli bir takıma da sahibiz. Şu anda Denizlispor maçına hazırlanıyoruz. Çok iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

“Artık herkesin herkesi yenebileceği bir ligde oynuyoruz”

Jahovic, ligde geçen seneye göre farklı bir durum izlediklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Eskiden dört tane takım vardı, onlar zirvedeydi. Artık herkesin herkesi yenebileceği bir ligde oynuyoruz. Çok kaliteli takımlar var. Artık her maç eşit derecede önemli olacak. Sadece dört büyüklerle oynarken konsantrasyonuzun yüksek olması gerekmiyor. Herkesle oynarken öyle olması lazım. Çünkü ufak hatalar maç kaybettiriyor. Nitekim bunu da gördük. Onun için bu 3,5 senede benim Spor Toto Süper Lig’de gözlemlediğim görüşlerim bu."

“Futbolda böyle şeyler oluyor”

Ligde bu sezon geride kalan altı haftada sadece Antalyaspor maçında gol atamadıklarını hatırltaran Jahovic, "Futbolda tabi ki böyle şeyler de olacak" dedi.

Jahovic, “Tabi ki Gökhan da Fofana da Bifouma da önemli oyuncular. Bu oyuncular çok büyük katkı veriyorlar. Ama onların yerinde oynayan arkadaşlarımız da o kadar katkı veren oyuncular. Yarın benim yerimde başka birisi oynayacak ya da bu tür rotasyonlara sürekli gideceğiz. Her oyuncunun eksikliği tabi ki bizim için önemli. Herkesin burada olması farklı olurdu. Ama puan kayıplarını ona bağlamamak lazım. Futbolda böyle şeyler oluyor. Gol atamayacağımız maçlar da oluyor. Şimdi Denizlispor maçında gol atıp, gol yemeden karşılaşmayı bitirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Robin: “Kaybettik ama önümüze bakacağız”

Robin Yalçın ise Antalyaspor karşısında çok kötü bir futbol oynadıklarını ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti. Yalçın, sezonun en kötü maçını Antalyaspor karşısında oynadıklarını kaydederek, "Kaybettik ama önümüze bakacağız. Cuma günü Yukatel Denizlispor ile önemli bir maç oynayacağız. İnşallah o maçta 3 puanı alırız" diye konuştu.

Ligde şu ana kadar 7 puan topladıklarını anımsatan Robin Yalçın, "Çok sıkıntımız yok. Denizlispor karşısında hedefimiz 3 puan almak. Cuma günü oynayacağımız maç bizim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı.

“Taraftarımız için 3 puanı alacağız”

Yalçın, Yukatel Denizlispor karşısında cezalı olan Mustafa Akbaş ile sakatlığı bulunan Arturo Mina’nın forma giyemeyeceklerini ifade ederek, "Zaten çok opsiyonumuz yok. Ama savunma sadece stoperde değil. Biz, takım olarak savunma yapıyoruz. Takım olarak ofansif oynuyoruz. En önemlisi birlikte hareket etmek istiyoruz. İnşallah cuma günü de taraftarımız için 3 puanı alacağız. Denizlispor karşısında birlikte mücadele edeceğiz. Yüzde yüz 3 puanı almak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Yukatel Denizlispor’un lige iyi başladığını kaydeden Yalçın, "Biz zorlu maçlar oynadık. Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray ile oynadık. Denizlispor belki buraya 1 puan için gelecek ama kendi evimizde 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Murat Yıldırım: "Takım henüz yüzde 60 seviyesinde"


Van Spor

Tahkim Kurulu’ndan 24Erzincanspor dosyalarında karar


Van Spor

Dünya’nın yıldızları Palandöken’de yarışıyor


Van Spor

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ