'İstanbul'u Koşuyorum'da Bebek Etabı, Vodafone sponsorluğunda koşuldu

- 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen 1000'e yakın sporcunun yarıştığı koşuda, genel klasmanda kadınlarda Özlem Kaya, erkeklerde Mestan Turhan birinci oldu - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy: - 'Vodafone o

Van Spor 8.12.2019 14:26:57 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.12.2019 14:26

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen ve koşuculara seri yarış imkanı sunan "İstanbul’u Koşuyorum" etkinliklerinin bu yılki yedinci ve son yarışı olan Bebek Etabı, Vodafone'un ana sponsorluğunda koşuldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Bebek Parkı'ndan başlayan etkinliğe koşucuların yanı sıra ilk defa patenciler de katıldı.

200 sporcunun katıldığı paten yarışının ardından 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen çipli koşuda 16 yaş ve üstü 1000'e yakın sporcu yarıştı. Genel klasmanda kadınlarda Özlem Kaya, erkeklerde Mestan Turhan birinci oldu.


- Vodafone'dan geri dönüşümlü çanta hediye


Yarışı tamamlayan herkese Bebek Etabı hatıra madalyası ve sertifikası verilirken, Vodafone da yarış alanında kurduğu standa gelen sporseverlere Vodafone 41. İstanbul Maratonu'nun tanıtım ve markalama çalışmaları için kullanılan yaklaşık 1 kilometre vinil malzemenin geri dönüşümünden elde edilen çantalardan hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, halkımızı spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek bizim için önemli. Gerek geniş kitlesel katılımlı gerekse kendi içinde özelleşen etkinliklere verdiğimiz desteklerin, marka farkındalığının ve tüketiciler ile Vodafone markası arasındaki duygusal bağın artırılmasına pozitif katkı sunduğuna, markamıza değer kattığına inanıyoruz. Bu inançla, Vodafone İstanbul Maratonu'na 2012, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na ise 2014 yılından bu yana sponsor oluyoruz."

"İstanbul'u Koşuyorum Hazırlık Koşuları"nın da ana sponsoru olduklarını vurgulayan Aksoy, "Bu koşular, Türkiye'deki yol yarışları katılımcı sayılarını artırabilmek, yol yarışları katılımcılarına alternatif yarışlar düzenlemek, koşuculara seri şeklinde yarışlar sunabilmek, koşmaya yeni başlayanları da kısa mesafeli yarışlara adapte edebilmek açısından önem taşıyor. Yılın son yarışı olan Bebek Etabı'nı başarıyla tamamladık. Tüm katılımcıları tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.


- Yarışlar 2020 yılında yeniliklerle devam edecek


Verilen bilgiye göre, "İstanbul'u Koşuyorum" serisi, bu yıl 3'ü özel etap olmak üzere toplam 7 etaptan oluştu.

Beyoğlu Kadınlar Günü Özel Etabı ile başlayan koşu serisi; Üsküdar, Caddebostan, Bakırköy, Gazi Koşusu (özel etap), Tarihi Yarımada (özel etap) ve Bebek etaplarıyla yıl boyunca sporseverlere İstanbul'un farklı lokasyonlarında alternatif yarış imkanı sundu.

Seri, 2020 yılında yepyeni lokasyon ve konseptlerle koşuculara yeni deneyimler yaşatacak.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ