İrfan Buz derbide futbolcularına güveniyor

Van Spor 31.03.2017 18:22:16 0
İrfan Buz derbide futbolcularına güveniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.03.2017 18:22
TFF 1. Lig’in 26. haftasında doğu derbisinde Elazığspor ile Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşıya gelecek Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini yenip şampiyonluk yolunda elde ettiği avantajı korumak istiyor.
Bu zorlu deplasman öncesi Malatya’daki son çalışmanın ardından İHA’ya açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, “Çok önemli bir derbi müsabakasına çıkıyoruz. 3 puan için gideceğiz tabi ki İstanbul’a. Her iki taraf içinde güzel bir müsabaka olsun, barış içinde olsun” dedi.

“Oraya bütün taraftarlarımızı bekliyoruz”
Karşılaşmaya bütün taraftarlarını beklediklerini kaydeden Buz, “İyi hazırlandık. Futbolcu kardeşlerim gerçekten çok iyi çalıştılar. Çok önemli bir derbi müsabakasına çıkıyoruz. 3 puan için gideceğiz tabi ki İstanbul’a. Oraya bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizi desteklesinler sonuna kadar. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Bu da çok önemli bir müsabaka. Yani tamamen bu olayın üzerine motive olduk” dedi.

“Her iki güzide şehir arasında çok iyi bir kardeşlik var”
Buz, sakatlıklarla ilgili bilgiler vererek, “Ayite de bir şey yok diye düşünmüştük ama Fransa’da tedavi oldu, orada bakıldığında topuğunda bir çatlak olduğuna rastlandı. O yüzden maalesef arkadaşımız bu müsabakada olmayacak. Ama ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Çok iyi bir takımımız var. Onlar gerekeni sahada yapacaktır diye düşünüyorum. Biz gerçekten müsabaka müsabaka gittiğimiz için bu da tabi bizim için önemli. Daha fazlası şöyle söyleyeyim, her iki güzide şehir arasında çok iyi bir kardeşlik var. Ama futbolda zaman zaman rekabet oluyor. O da gayet normaldir. İnşallah güzel bir rekabet olsun, seyir zevki yüksek olsun biz de tabi burada 3 puan almak istiyoruz. İstatistiklere de bakmıyoruz, çünkü futbolu biliyorsunuz her zaman önünüze yeni müsabakalar çıkıyor. Önce onu düşünüyoruz. Ama dediğim gibi her iki taraf için güzel bir müsabaka olsun. Barış içerisinde olsun, İstanbul’da Malatya ile Elazığ arasında çok mesafe olmadığını gösterebiliriz. Birde şöyle bir ricam var, Başakşehir Stadı’nı doldursunlar taraftarlarımız” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ