İngiltere Premier  Ligde Ortalık Karıştı

İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Sheffield United, Arsenal'ı 1-0 mağlup etti. Alınan yenilginin ardından tepki okları menajer Unai Emery'ye çevrildi. Eleştirilerin odağında ise Mesut Özil'e yeterince forma şansı ver

Spor 22.10.2019 15:22:42 0
İngiltere Premier  Ligde Ortalık Karıştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Sheffield United, Arsenal'ı 1-0 mağlup etti. Alınan yenilginin ardından tepki okları menajer Unai Emery'ye çevrildi. Eleştirilerin odağında ise Mesut Özil'e yeterince forma şansı vermemesi yatıyordu.
İngiliz yorumcular ve taraftarların bir bölümü, Mesut Özil'in oynatılmamasının sebebi ne ise çözülmeli ve yıldız oyuncudan faydalanılması gerektiğinin altını çizdi. İşte detaylar...
Premier Lig'de Sheffield United'ın Arsenal'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Londra ekibinde ortalık karıştı. Lider Liverpool'un 10 puan gerisinde kalan ve 2. haftadan bu yana üst üste 2 maç kazanamayan Arsenal'da menajer Unai Emery eleştiri oklarının hedefindeki isim oldu. Maç sonunda Emery'nin Mesut Özil'i kadroya almaması da tartışmaların zirvesine oturdu. Premier Lig'de Sheffield United'ın Arsenal'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Londra ekibinde ortalık karıştı. Lider Liverpool'un 10 puan gerisinde kalan ve 2. haftadan bu yana üst üste 2 maç kazanamayan Arsenal'da menajer Unai Emery eleştiri oklarının hedefindeki isim oldu. Maç sonunda Emery'nin Mesut Özil'i kadroya almaması da tartışmaların zirvesine oturdu. "BÜYÜK SORUNLAR OLMALI"

mesut özil ile ilgili görsel sonucu

Sheffield United'ın eski oyuncusu Lee Hendrie ise "Mesut dünya çapında bir yetenek ancak buna rağmen oynamadığını göre ortada büyük sorunlar olmalı. Bu kadar para kazanırken, sahada bir şey yapmazsanız sorgulanırsınız" ifadelerini kullandı. Arsenal ile 2021'e dek sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, bu sezon yalnızca 2 maçta oynadı ve 142 dakika sahada kaldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem