Hüseyin Üneş, “Bizlerin düşüncesinden ziyade devletin alacağı kararları uygulamamız lazım”

BB ERZURUMSPOR BAŞKANI HÜSEYİN ÜNEŞ LİGLERİN BAŞLAMASIYLA İLGİLİ BAŞKANLARIN VE KULÜP YÖNETİCİLERİNİN DÜŞÜNCELERİ YERİNE DEVLETİN VE BİLİM KURULU’NUN DÜŞÜNCELERİNİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Van Spor 30.04.2020 15:58:05 0
Hüseyin Üneş, “Bizlerin düşüncesinden ziyade devletin alacağı kararları uygulamamız lazım”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.04.2020 15:58

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş liglerin başlamasıyla ilgili başkanların ve kulüp yöneticilerinin düşünceleri yerine devletin ve Bilim Kurulu’nun düşüncelerinin önemli olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve ekibinin futbolcularla yakından ilgilenerek onlara bu süreçte bireysel antrenman konusunda yardımcı olduklarını ifade eden Üneş,“ Geniş bir kadromuz var. Yaklaşık 8 yabancı futbolcumuz var. Bu 8 yabancıların 6’sı Erzurum’da kaldı. Tesislerimizi onlara yakın olduğu için kullanmalarına izin verdik. Diğer 2 yabancıda Türkiye’de, kimse yurt dışına gitmedi. Mehmet Hocamız ve ekibi futbolculara bireysel programlar veriyorlar. Kendi imkanlar doğrultusunda futbolcular antrenman yapmaya çalışıyorlar” dedi.

Liglerin geleceği hakkında en doğru kararı devletin ve Bilim Kurulu’nun vereceğini kaydeden Üneş,“ En son Fransa’da ligler tescil edildi. Ondan öncede başka ülkeler tescilledi. Biz başkanlar olarak farklı fikirlerde bulunduk. Dünya olarak çok ciddi bedeller ödedik. Bizlerin düşüncesinden ziyade devletin alacağı kararları uygulamamız lazım. Bu işi en iyi yöneten ülkelerin başında geliyoruz. Bilim Kurulunun vermiş olduğu kararlar sayesinde bu günlere geldik. O yüzden bizlerden ziyade bu konuda verilecek raporlar doğrultusunda karar verilmesini istiyoruz. Herkes kendi takımının konumu doğrultusunda fikir beyan ediyor. Haziran’ın 13-14’ü olarak konuşulduğu için bizde kendimizi ona hazırlıyoruz. Biz 1 Mayıs’ta yapılacak olan açıklamayı bekliyoruz. Bizlere şuanda gelmiş kesin bir bilgi yok” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ