Hüseyin Kalpar: 'İnşallah Adana'dan iyi bir sonuçla döneriz'

Spor 7.12.2017 12:21:32 0
Hüseyin Kalpar:
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adana Demirspor karşısında aldıkları beraberliğin kendilerini üzdüğünü belirterek, Adanaspor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını kaydetti.
TFF 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, hazırlıklarını Antalya’da devam ettiriyor. Bordo-Beyazlı ekipte, Adanaspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı olan Ahmet Aras haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Adanaspor maçı hazırlıkları hakkında açıklamada bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Çalışmalarımızı iki haftadır Antalya’da devam ettiriyoruz. Adana Demirspor maçında 2-0’ın ardından maçın 2-2 bitmesi gerçekten bizleri çok üzdü. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu hafta yine Adana deplasmanına gidiyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla oradan döneriz. Zoru kolaylaştırmak bizim elimizde. İnşallah güzel bir skorla Adana’dan ayrılırız” dedi.
Takımın başına geçtiği günden bu yana her hafta eksik futbolcular olduğuna dikkat çeken Kalpar, “Ahmet bu hafta kırmızı kart cezası nedeniyle aramızda olamayacak. Kim oynarsa oynasın görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Futbolcularıma güveniyorum. Hedefimiz Elazığ’ı en güzel yerlere taşımak” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem