Hamza Hamzaoğlu: "Talihsiz bir mağlubiyet aldık"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk devreyi 2-0 önde kapattıkları Konyaspor karşılaşmasını 3-2 kaybettikleri maçla ilgili 'Talihsiz bir mağlubiyet aldık' dedi.

Van Spor 20.02.2021 19:07:54 0
Hamza Hamzaoğlu: "Talihsiz bir mağlubiyet aldık"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.02.2021 19:07

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk devreyi 2-0 önde kapattıkları Konyaspor karşılaşmasını 3-2 kaybettikleri maçla ilgili "Talihsiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Süper Lig’in 26. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Konyaspor’a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün aslında maçla ilgili güzel şeyler söylemek isterdik, 2-0 öne geçtiğimiz maçı 8 dakikada yediğimiz 3 golle 3-2 kaybettik” şeklinde konuştu.

Devre arasına önde girdiklerini ancak Acquah ve Tetteh’in ikinci yarının başlarında sakatlıkları nedeniyle tempolarının düştüğünü dile getiren Hamzaoğlu, “Tempoları düşünce değişiklik yapmak zorunda kaldık. Yine de 70. dakikaya kadar sabrettik, bekledik. Yediğimiz ilk gol de bana göre kırılma oldu. Bana göre rakibin direncini arttırdı, bizi biraz tedirgin etti. O bocaladığımız dönemde de arka arkaya 2 tane daha yedik mağlup olduk. Söyleyecek bir şey yok, talihsiz bir maç, talihsiz bir mağlubiyet aldık” ifadelerine yer verdi.

Önlerinde Gençlerbirliği maçı olduğunu ve bu karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlanacaklarını aktaran Hamzaoğlu, bir basın mensubunun futbolcuların maaşları ile ilgili sorduğu bir soruya da, “Yoluna giriyor bazı şeyler. Halen eksikler var. Dediğim gibi iyi giden bir maçtı 8 dakikada 3 gol yedik. Rakip de çok gelmedi aslında 3 şutları oldu iyi vuruşlar ile golü buldular. Maçın tamamına bağlamak çok doğru değil. Böyle maçlar oluyor” diye cevaplandırdı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ