Hamit Altıntop, E.Y. Malatyaspor'da oynamaya sıcak bakıyor

Van Spor 12.01.2018 14:38:32 0
Hamit Altıntop, E.Y. Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.01.2018 14:38
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Hamit Altıntop ile bir görüşme yaptığını belirterek, “Hamit Altıntop ile bir telefon görüşmem oldu. ’Yeni bir macera olabilir, neden Malatya olmasın’ dedi" ifadelerini kullandı.
Antalya kampında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Erol Bulut, Hamit Altıntop transferiyle ilgili taraftarı mutlu edecek açıklamalarda bulundu. Altıntop’un Malatya’ya gelmeye sıcak baktığını belirten Bulut, “Hamit Altıntop ile bir telefon görüşmem oldu. Kendisi biliyorsunuz en son Almanya’nın Darmstadt takımdan oynadı, 1. Lig’den ikinci lige düştü. Orada geçen sene de, bu sene de tüm maçları oynadı. Kendisi hazır olduğunu, zaten 1 hafta önce sözleşmesini feshetti. Basında da çıktığı gibi hanımdan dolayı Türkiye’de yaşamak istiyor. ’Yeni bir macera olabilir, neden Malatya olmasın’ dedi. Kendisi de zaten Malatyalı. Böyle kaliteli ve karakterli bir futbolcunun takımımda olmasını isterim” dedi.

“Kampımız iyi bir şeklide devam ediyor”
Kampın verimli bir şekilde geçtiğini belirten Erol Bulut, “Kampımız iyi bir şeklide devam ediyor. Burada iki hazırlık maçı yaptık. Sakatlarımız vardı ancak iyi haber, ciddi bir durum yok. Onlar da aramıza katıldı. Günde çift antrenman temposuyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yavaş yavaş ikinci yarının ilk maçı olan Osmanlı maçına hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

“Türkiye’de büyük takımlarımızdan birisi de Trabzonspor’dur”
Genç teknik adam, basında ‘3 büyük takımda çalışmak istiyorum’ yönündeki kendi ağzından yazılan haberlerin doğru olmadığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
“Medyada çıkan birkaç haber var. Onlara değinmek istiyorum. Beni üzen, 3 büyük takımda çalışmak istediğimi dile getirmişler. Ben hiçbir zaman 3 büyük demedim. Sonuçta Türkiye’de büyük takımlarımızdan birisi de Trabzonspor’dur. O zaman habere Trabzonspor’un da dahil edilmesi lazım. Çünkü böyle bir haber çıktığı zaman tepki alıyorsun. Türkiye’de 3 büyük değil, sonuçta Trabzon’un da şampiyonluğu var, 4 büyük olarak bilinir. Bursaspor da şampiyonluk yaşamış, orası da büyük takım olarak görülüyor. Yeterince büyük takımımız var, tabii ki her hocanın hedefi büyük takımlarda çalışmak. Ayrıca onun dışında da Avrupa’da çalışmak hedefim var. Ama en başta önemli olan Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı olmak ve takımımızı iyi yerlere taşımak” diye konuştu.

“Kompakt anlayışımızı devam ettirmeye çalışacağız”
Ligin ikinci yarısında da kompakt oyunlarına devam edeceklerini belirten Bulut, “Ligin ikinci yarısında da yine o kompakt anlayışımızı devam ettirmeye çalışacağız. Onun dışında hücum anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Hücum anlamında daha etkili olmamız lazım. Son maçlarda sonuca gitmekte zorlandık. Onun üzerine çalışıyoruz. Onun dışında gelecek yeni transferler, yönetimimiz ve transfer komitemiz bu konuda çalışıyor, bizi daha iyi noktaya getirecek. İnşallah en kısa zamanda bu arkadaşlar aramıza katılır. Çünkü takımımızın transfere ihtiyacının olduğu mevkiler var. O yüzden transfer şart” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ