Güreş'in nabzı Pasinler'de atacak

Van Spor 17.10.2017 10:57:15 0
Güreş
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.10.2017 10:57
Pasinler 1.Adnan Oral Minikler Güreş turnuvası 21 Ekim 2017 Cumartesi günü Pasinler kapalı spor salonunda başlıyor.
Pasinler kaymakamlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen Minikler Adnan Oral Güreş turnuvasına Erzurum ve ilçelerinden 150’nin üzerinde güreşçinin katılması bekleniyor. Turnuvaya katılacak olan güreşçilere Pasinler Kaymakamlığı tarafından ilk 3 derece yapan sporculara spor malzemesi hediye edilecek. Pasinler Belediye Başbakanlığı tarafından ise ilk 3 dereceye giren sporculara para ödülü ve çeşitli hediyelerinin yanı sıra akşam müsabakaların bitiminde sporculara kaplıca etkinliği düzenleyecek.
Pasinler kaymakamı Harun Ersin Polat, "Böyle etkinliklerin ilçemizde düzenlenecek olması bizleri çok mutlu etmiştir. Bu tür spor etkinliklerinin halkımızın ayniyat duygularını artıracaktır. Şimdiden bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Türkiye Güreş Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ilçemizde organize ettiği için teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlara her zaman desteklemeye devam edeceğiz. İlçede çocuklara sporu sevdirmenin yolu bu tür organizasyonlardan geçiyor. Rahmetli Adnan Oral abimizin turnuvaya isminin verilmesi de bizleri ayrıca duygulandırdı. Güreşlere katılacak olan tüm sporcularımıza şimdiden centilmence bir müsabaka olmasını temenni eder ve başarılar dilerim" dedi.
Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Battal Alpkılıç ise; "Böyle bir turnuvayı Pasinler ilçemizde düzenlemek istedik. Bu konuda ilçe Kaymakamımız ve belediye başkanımızla görüştük. Güreş turnuvasını Pasinler ilçemizde yapmak istiyoruz sağ olsunlar onlarda bizlere sponsor oldular. Güreş Federasyonu İl Temsilciliği olarak Pasinler Kaymakamı Harun Ersin Polat’a ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na şükranlarımızı sunar, tüm Pasinler halkımızı kapalı spor salonuna davet ediyoruz" diye konuştu. Alpkılıç, ayrıca bu tür turnuvaların her yıl ilçede rahmetli olmuş Güreş sporuna hizmet etmiş büyüklerin isimleri vereceklerini belirtti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor 3 puan için Kırıkkale’de


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ