Futbol sahasında kar temizleme çalışması

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’deki Merzan Futbol Sahası kar makinesi yardımıyla temizlendi.Amatör ligde 12 futbol takımının ve Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımının müsabakalarını oynadığı Merzan Futbol Sa

Spor 28.01.2019 12:53:15 0
Futbol sahasında kar temizleme çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’deki Merzan Futbol Sahası kar makinesi yardımıyla temizlendi.

Amatör ligde 12 futbol takımının ve Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımının müsabakalarını oynadığı Merzan Futbol Sahası, her yıl kış aylarında kapanması nedeniyle ilkel yöntemlerle temizleniyordu. Bunun üzerine harekete geçen Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bakanlık desteği ile saha temizliğinde kullanılan bir adet kar savurma makinesi satın aldı. 45 santimetre karla kaplı olan 6 bin metrekare büyüklüğündeki saha, kar makinesi yardımı ile temizlenmeye başlandı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, sahayı 2015 yılında yaparak gençlerin hizmetine sunduklarını belirtti. Güldal, “Hakkari amatör ligde 12 takımımız var. Bir de Kadınlar 1. Ligde takımımız var. Dışarıda gelen takımlarda burada maçlarını yapıyorlar. Hakkari’nin kış şartları çok zor geçiyor. Yaklaşık 1,5 metre kar yağıyor ve bu karı insan gücüyle temizlemek geçekten çok zor oluyor. Bizde bakanlığımızın destekleri ile bir kar küreme makinesi aldık. Sahada kar temizleme çalışmalarına başladık. Sahayı en kısa zamanda sporcularımızın hizmetine açacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem