Furkan Yassıkaya Antalya’da Malatya’yı temsil edecek

3-5 Eylül Tarihileri Arasında Antalya’da Düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonasi Milli Takım Seçmelerine Hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya’ya Ödülle Dönmek İstediğini Söyledi.

Van Spor 21.08.2019 12:48:32 0
Furkan Yassıkaya Antalya’da Malatya’yı temsil edecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.08.2019 12:48

3-5 Eylül tarihileri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya’ya ödülle dönmek istediğini söyledi.

Şampiyonaya milli takım antrenörü Mehmet Baldiş’in gözetiminde Zirve Spor Salonu’nda hazırlanan Furkan Yassıkaya, vücudunun son durumuyla ilgili özel bir gösteri yaptı. Türkiye Vücut Geliştirme milli takım antrenörü ve milli takım eski sporcusu Mehmet Baldiş, Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkarmak için Furkan’ın hocalığını yaptığını söyledi.

Eylül ayının ilk haftasında Antalya’da yapılacak Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine hazırlanan Malatyalı vücut geliştirme sporcusu Furkan Yassıkaya’nın antrenörlüğünü yapan Mehmet Baldiş, amacının Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkmasına katkı sunmak olduğunu ifade etti. Furkan’ın başarılı olacağına inandığını belirten Baldiş, “Malatya’mızı bu alanda en iyi şekilde temsil etmek her zaman için en büyük hedefim olmuştur. Şimdi ki amacım Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkmasına vesile olmak. Furkan Yassıkaya çok yetenekli ve oldukça çalışkan bir sporcu. Söylediklerimi harfiyen yerine getiriyor ve son durumu da gördüğünüz gibi gayet iyi. Tek gayem başarılı ve ahlaklı bir neslin yetişmesine karınca kararınca katkı sunmaktır. Bundan dolayı Furkan Yassıkaya kardeşime antrenörlük yapıyorum. Furkan çok azimli ve de çalışkan bir sporcu. Kendisine tecrübelerimi aktarmakla beraber, çalışma programı konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah Eylül ayında Antalya yapılacak şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

“Kendimi şanslı görüyorum”

Vücut Geliştirme sporcusu Furkan Yassıkaya ise amacının Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyerek, “Antalya’da yapılacak şampiyonaya bu işe yıllarını vermiş deneyimli isim ve aynı zamanda milli takım hocalığı yapan Mehmet Baldiş nezaretinde hazırlanıyorum. Bu anlamda kendimi şanslı görüyorum. Gerçekten çok iyi bir antrenör ile çalışıyorum. Amacım Malatya’ya bu alanda başarılar yaşatmak. Çalışmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

Erzurumspor FK-Manisaspor FK maçının ardından


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 1 - Erciyes 38 FSK: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Niğde Belediye Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 8 - Manisa FK: 1


Van Spor

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Murat Yıldırım: "Takım henüz yüzde 60 seviyesinde"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ