Furkan Yassıkaya Antalya’da Malatya’yı temsil edecek

3-5 Eylül Tarihileri Arasında Antalya’da Düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonasi Milli Takım Seçmelerine Hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya’ya Ödülle Dönmek İstediğini Söyledi.

Van Spor 21.08.2019 12:48:32 0
Furkan Yassıkaya Antalya’da Malatya’yı temsil edecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.08.2019 12:48

3-5 Eylül tarihileri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya’ya ödülle dönmek istediğini söyledi.

Şampiyonaya milli takım antrenörü Mehmet Baldiş’in gözetiminde Zirve Spor Salonu’nda hazırlanan Furkan Yassıkaya, vücudunun son durumuyla ilgili özel bir gösteri yaptı. Türkiye Vücut Geliştirme milli takım antrenörü ve milli takım eski sporcusu Mehmet Baldiş, Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkarmak için Furkan’ın hocalığını yaptığını söyledi.

Eylül ayının ilk haftasında Antalya’da yapılacak Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine hazırlanan Malatyalı vücut geliştirme sporcusu Furkan Yassıkaya’nın antrenörlüğünü yapan Mehmet Baldiş, amacının Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkmasına katkı sunmak olduğunu ifade etti. Furkan’ın başarılı olacağına inandığını belirten Baldiş, “Malatya’mızı bu alanda en iyi şekilde temsil etmek her zaman için en büyük hedefim olmuştur. Şimdi ki amacım Malatya’dan yeni şampiyonlar çıkmasına vesile olmak. Furkan Yassıkaya çok yetenekli ve oldukça çalışkan bir sporcu. Söylediklerimi harfiyen yerine getiriyor ve son durumu da gördüğünüz gibi gayet iyi. Tek gayem başarılı ve ahlaklı bir neslin yetişmesine karınca kararınca katkı sunmaktır. Bundan dolayı Furkan Yassıkaya kardeşime antrenörlük yapıyorum. Furkan çok azimli ve de çalışkan bir sporcu. Kendisine tecrübelerimi aktarmakla beraber, çalışma programı konusunda da yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah Eylül ayında Antalya yapılacak şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

“Kendimi şanslı görüyorum”

Vücut Geliştirme sporcusu Furkan Yassıkaya ise amacının Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyerek, “Antalya’da yapılacak şampiyonaya bu işe yıllarını vermiş deneyimli isim ve aynı zamanda milli takım hocalığı yapan Mehmet Baldiş nezaretinde hazırlanıyorum. Bu anlamda kendimi şanslı görüyorum. Gerçekten çok iyi bir antrenör ile çalışıyorum. Amacım Malatya’ya bu alanda başarılar yaşatmak. Çalışmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ