E.Yeni Malatyaspor genç yeteneklerin peşinde

Van Spor 3.01.2018 12:54:25 0
E.Yeni Malatyaspor genç yeteneklerin peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.01.2018 12:54
Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürerken, Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, “Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” dedi.
Transferdeki son durumla ilgili açıklamada bulunan Gevrek, görüşme halinde oldukları futbolcularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, Antalya’daki kamp çalışmalarına dahil etmek istediklerini söyledi.

“Oyuncu alırken oyuncu göndermeniz gerekiyor”
Transferde Teknik Direktör Erol Bulut’un belirlediği liste doğrultusunda görüşmeler yürüttüklerini kaydeden Gevrek, “Transferde belirlediğimiz oyuncularla anlaşma zemini arıyoruz. Amacımız görüşme halinde olduğumuz bu oyuncularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, kamp çalışmamıza dahil edebilmek. Bilindiği gibi önce gün İstanbul’da yönetim kurulu olarak toplandık ve transfer komitemizi belirledik. Umarım iyi bir ara transfer dönemi geçiririz. Erol Hocamızın belirlediği isimler var şuan listemizde, onlarla görüşüyoruz. Tabi oyuncu alırken, kadroyu da dengeleme adına oyuncu göndermeniz gerekiyor. Biz de Antalya’daki kampımızda birkaç oyucumuzla görüşeceğiz. Umarım kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ortak bir yol bulunacaktır” dedi.

“Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar”
Gevrek, Nijeryalı orta saha oyuncusu Azubuike ile bulunan mevcut sözleşmelerini 2020 yılına kadar uzattıklarını da kaydederek, “Kulüp olarak sadece günü kurtarma peşinde olmadığımızı tekrarlamak isterim. Gelecek yılları da düşünerek başarılı oyuncumuz Azubuike’nin bu sezonun sonunda bitecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Biliyorsunuz daha önce de bir diğer başarılı oyuncumuz Sadık’ın sözleşmesini 2019’a kadar uzatmıştık. Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar. Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ