E.Yeni Malatyaspor genç yeteneklerin peşinde

Van Spor 3.01.2018 12:54:25 0
E.Yeni Malatyaspor genç yeteneklerin peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.01.2018 12:54
Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürerken, Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, “Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” dedi.
Transferdeki son durumla ilgili açıklamada bulunan Gevrek, görüşme halinde oldukları futbolcularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, Antalya’daki kamp çalışmalarına dahil etmek istediklerini söyledi.

“Oyuncu alırken oyuncu göndermeniz gerekiyor”
Transferde Teknik Direktör Erol Bulut’un belirlediği liste doğrultusunda görüşmeler yürüttüklerini kaydeden Gevrek, “Transferde belirlediğimiz oyuncularla anlaşma zemini arıyoruz. Amacımız görüşme halinde olduğumuz bu oyuncularla en kısa süre içerisinde anlaşarak, kamp çalışmamıza dahil edebilmek. Bilindiği gibi önce gün İstanbul’da yönetim kurulu olarak toplandık ve transfer komitemizi belirledik. Umarım iyi bir ara transfer dönemi geçiririz. Erol Hocamızın belirlediği isimler var şuan listemizde, onlarla görüşüyoruz. Tabi oyuncu alırken, kadroyu da dengeleme adına oyuncu göndermeniz gerekiyor. Biz de Antalya’daki kampımızda birkaç oyucumuzla görüşeceğiz. Umarım kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ortak bir yol bulunacaktır” dedi.

“Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar”
Gevrek, Nijeryalı orta saha oyuncusu Azubuike ile bulunan mevcut sözleşmelerini 2020 yılına kadar uzattıklarını da kaydederek, “Kulüp olarak sadece günü kurtarma peşinde olmadığımızı tekrarlamak isterim. Gelecek yılları da düşünerek başarılı oyuncumuz Azubuike’nin bu sezonun sonunda bitecek olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Biliyorsunuz daha önce de bir diğer başarılı oyuncumuz Sadık’ın sözleşmesini 2019’a kadar uzatmıştık. Bu adımlar geleceğe yönelik adımlar. Transferde Sadık ve Azubuike gibi birkaç oyuncu daha yakalayabilirsek büyük iş başarmış olacağız” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ