Evkur Yeni Malatyaspor'da Yiğitcan Erdoğan'dan rehavet uyarısı

Van Spor 23.01.2017 15:18:31 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.01.2017 15:18
Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Yiğitcan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Kazanmak önemli, kazandığımız için mutluyuz” dedi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yiğitcan Erdoğan, takımın son durumu ve bu hafta oynayacakları Samsunspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Amacımız, güzel bir seri yakalayıp o şekilde devam etmek”
Boluspor ve Sivasspor maçında ortaya iyi performans koyduklarını anımsatan Yiğitcan, “Çok şükür halimize. İkinci yarı başladı. Bolu ve Sivas maçlarında iyi oynadık. Mersin maçında biraz zorlandık. Bu tür maçlar zor oluyor. Rakibin içinde bulduğu sıkıntı olsun, kadro yapısı olsun. Bizde tecrübeli ayaklar olduğu için rahat kazanacak gözüyle bakıyorduk. Ama tabi futbol öyle değil. Sahada mücadele eden, karşımızda mücadele eden 11 tane meslektaşımız çok da iyi mücadele ettiler. Maçın başında bir gol bulduk. Tabi ikinci ve üçüncü golü bulsak rakibin direnci düşecekti. Bizim için daha rahat bir maç olabilirdi. Biz golü bulamadıkça tabi rakibin de direnci arttı. Sahamızın durumuyla alakalı çok bir şey söylemiyoruz. Zaten hepiniz durumun farkındasınız. Dediğim gibi biz şampiyonluk hedefi olan bir takımız. Kazanmak önemli, kazandığımız için mutluyuz. İnşallah güzel bir seri yakalayıp, o şekilde devam etmek amacımız” diye konuştu.

“Biz burada arkadaşlarımızla kardeşiz, birbirimize rakip değiliz”
Defans hattındaki rekabetin başarıyı getireceğini de vurgulayan Yiğitcan, “Biliyorsunuz, her zaman rekabet başarıyı getirir. Sezer de çok kaliteli bir arkadaşımız. İlk yarı Murat da keza öyle kaliteli bir arkadaşımızdı. Bunlar yönetimin, teknik heyetin kadro planlamasıyla alakalı konular. Biz burada arkadaşlarımızla kardeşiz, birbirimize rakip değiliz. Bizim rakiplerimiz hafta sonu oynayacağımız rakipler. Amacımız belli, hedefimiz belli. Bu hedef yolunda kenetlenip, sen, ben, o demeden sahaya kim çıkıyorsa, onu hem duamızla, hem sırtını sıvazlayarak hazır bir şekilde sahaya çıkarmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

"Biz iyi yaptıklarımızı yapalım”
TFF 1. Lig’deki zirve mücadelesini de değerlendiren Yiğitcan, “Rekabetin olması iyi olur. Arayı açan takımlar mücadeleyi bırakırsa eğer maçların zorluk seviyeleri değişebilir. Herkesin işi sıkı tutması önemli. Bizde işi sıkı tutalım, inşallah sonunu da güzel getirelim. Samsun maçı da her maç gibi zor maç olacak. Bizim iyi yaptığımız şeyler. Var. Bu iyi yaptığımız şeyleri zaman zaman iyi yapamadığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Biz iyi yaptıklarımızı yapalım, ondan sonra çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ