Evkur Yeni Malatyaspor'da Sadık ve Dialiba'dan 'hazırız' mesajı

Van Spor 9.02.2017 15:17:13 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.02.2017 15:17
Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’un sakatlıktan yeni çıkan iki oyuncusu Sadık Çiftpınar ve Diabang Dialiba, sağlık durumlarının iyi olduğunu, görev verilmesi halinde Denizlispor maçında sahada olacaklarını ifade ettiler.
Antalya kampının dokuzuncu günü geride kalırken sarı-kırmızılı takımın iki önemli futbolcusu Dialiba ve Sadık ‘hazırız’ mesajı verdiler.

Dialiba: “Takıma yeni birilerinin katılması her zaman takımın enerjisini arttırır"
Eski sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu kaydeden Dialiba, "Çok mutluyum, bir futbolcu için sağlık çok önemlidir. Yeniden sağlığıma kavuştuğum ve formumu bulduğum için çok mutluyum. Tabi takıma yeni birilerinin katılması her zaman takımın enerjisini arttırır. Bu arkadaşların da iyi enerjilerinin olduğunu düşünüyorum. Yeni oyuncular alındı. Bu transferler iyi transferler. Ama bütün gerçeği oynayacağımız maç ve maçın sonucunda yansıtacakları performans sonrasında göreceğiz" dedi.

"İstanbul’da oynayacak olmamıza rağmen evde oynayacağız"
Denizli müsabakasının İstanbul’da oynanacak olmasıyla ilgili de görüş bildiren Dialiba,"Aslında sahamız hiç iyi değildi ve bu da bizi olumsuz etkiliyordu. Ama İstanbul’da da çok sayıda Malatyalının yaşadığını biliyoruz. Biz şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. Onların da maçımıza gelmesini, gelmeyenlerin de kalben desteklemesini istiyoruz. Şampiyonluk yolunda ciddi bir müsabakaya çıkıyoruz. Bu da önemli ve ciddi bir karakter ortaya koymalıyız. Oradan iyi bir sonuç almak istiyoruz ve alacağımıza da inanıyoruz. Biz İstanbul’da oynayacak olmamıza rağmen evde oynayacağız. Biz bu yüzden oradaki bütün Malatyalıların maça gelmesini bekliyoruz. Orada da bir ev havası yaşamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Çiftpınar: "Hepsi karakterli ve kaliteli futbolcular"
Savunmanın önemli ismi Sadık Çiftpınar ise ligde ilk devre mücadele eden takımının da kaliteli bir takım olduğunu, ancak yeni gelen oyuncularla birlikte daha kaliteli bir takım olduklarını ifade etti.
Yeni transferlerin katkı sağlayacaklarına inandığını belirten Çiftpınar, "Takımımıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Gerçekten hepsi çok karakterli ve kaliteli futbolcular. İkinci devrede alacağımız galibiyetlerde onların da çok büyük paylarının olacağına inanıyorum. Dediğim gibi zaten ilk devreden kalan takımımız çok kaliteli bir takımdı, 34 puan toplandık. İlk yarıya liderle kafa kafaya girdik. Şimdi ikinci yarıda yeni gelen arkadaşlarımızla beraber güzel bir takım olup, sahaya da performansımızı yansıtarak galibiyetler almak istiyoruz. Ben de sakalıktan yeni çıktım ve hazırım" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ