Evkur Yeni Malatyaspor'da rehavet uyarısı

Van Spor 17.03.2017 17:02:20 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.03.2017 17:02
Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Bu ligde ardı ardına 2 maç kaybetmek demek bu saatten sonra büyük tehlike" dedi.
Takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ravcı, camiaya birlik beraberlik çağrısında bulundu. İlk olarak Manisaspor ile oynanacak maçla ilgili konuşan Ali Ravcı, “Artık son 10 haftaya giriyoruz. Bundan sonra hiçbir maç kolay geçmeyecek. Manisaspor bence ligin en tehlikeli takımlarından biri. Oyun kontrolünü ellerine geçirdiklerinde hücumda etkili olabiliyorlar. Bu onların en büyük silahı. Biz de bu sezon her maçı hakkını vererek oynayan bir ekibiz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ama bunları bahane etmeden aslan gibi mücadele edeceğiz” dedi.

"Biz, ‘kazanırsak şampiyonuz’ diyoruz"
Ligdeki genel sıralamanın kendilerini ekilemediğini aktaran Ravcı, “Hem puan olarak hem de psikolojik olarak şampiyonluk yarışında öndeyiz. Diğer takımlar ‘Malatya kaybederse biz kazanırsak şampiyon oluruz’ diyor. Ama biz, ‘kazanırsak şampiyonuz’ diyoruz. Bu ciddi bir avantajdır. Yarışta psikolojik üstünlük bizde. Malatya’nın 2 maç kaybetme opsiyonu var deniyor. Bu bir tuzak. Biz kaybetmeden şampiyon olmak istiyoruz. Bu ligde ardı ardına 2 maç kaybetmek demek bu saatten sonra büyük tehlike. Bu noktada bunca avantaj yakalamışken, şimdi Elazığ maçının yeriyle ilgili camiamızda bir huzursuzluk var. Ben eminim ki aklıselim her Malatyalı bu maçı nerede kazanacaksak orada oynayalım der. Çünkü biz de öyle diyoruz. Maç Nisan’da oynanacak ama federasyon şimdi yer göstermemizi istiyor. Biz İnönü Stadı’nın son durumu hakkında bilgi verdik ve Nisan ayına kadar zeminin daha da iyi olacağını ön gördük. Artık bundan sonrası TFF’de” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ