Evkur Yeni Malatyaspor, Sadio Diallo'yu renklerine bağladı

Van Spor 16.08.2017 21:22:20 0
Evkur Yeni Malatyaspor, Sadio Diallo
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.08.2017 21:22
Süper Lig’in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa ligi ekiplerinden Bastia forması giyen Sadio Diallo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Diallo geçtiğimiz günlerde sarı-siyahlı kulüple görüşmek için İstanbul’a gelmişti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgili görüşmelerini sürdüren yönetim, oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlılar, Sadio Diallo’yu kadrosuna katarak, orta alanını güçlendirdi.
1,82 boyundaki Gineli futbolcu orta alanda forma giyiyor. Orta sahanın yanı sıra on numara pozisyonunda da görev alabilen Diallo, 26 kez Gine Milli Takımı’nda görev aldı ve 7 kez ağları havalandırdı.
FC Lorient, Stade Rennes ve SC Bastia takımlarının formalarını giyen Sadio Diallo; geçen sezon Ligue 1’de 28 karşılaşmada bin 420 dakika görev aldı ve 3 gol kaydederek, 3 de asist yaptı. Diallo, Bastia formasıyla 84 karşılaşmada 14 gol kaydedip, 10 asist yaptı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem