Ersin Destanoğlu: Sergen hocamın güvenini boşa çıkarmamaya devam edeceğim

Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon kaleyi devralan 19 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.

Van Spor 2.09.2020 11:41:28 0
Ersin Destanoğlu: Sergen hocamın güvenini boşa çıkarmamaya devam edeceğim
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.09.2020 11:41

İSTANBUL (AA) - Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağrılan ve ay-yıldızlı takımla İstanbul'da kampta bulunan Beşiktaş'ın 19 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

İlk defa Ümit Milli Takım kampına çağrıldığını aktaran Ersin, "Bunun için hocamıza teşekkür ediyorum. Önümüzde Andorra maçı var. Onun için iyi hazırlanıyoruz. Heyecanlıyız." dedi.

Ay-yıldızlı ekipteki genç oyuncuların kulüp takımlarında süre bulduğuna değinen siyah-beyazlı futbolcu, "Çok iyi takımız. Kalan 4 maçı da kazanıp önümüzdeki şampiyonalara bakmak istiyoruz. Herkes takımlarında süre bulmaya başladı. Elimizden geleni yaparak milli takım formasını en iyi şekilde taşımaya çalışacağız." diye konuştu.

"Hocam bana güvenmeye devam ediyor"

Alman file bekçisi Loris Karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleyi devralan Ersin Destanoğlu, "Pandemiden sonra Sergen hocam bana şans verdi. Ben de güvenini boşa çıkarmamaya çalıştım. Bu sezon da başladık. İlk resmi maçımızı oynadık ve hocam bana güvenmeye devam ediyor. Ben de Sergen hocamın bana güvenini boşa çıkarmamaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın ile ilgili izlenimlerini dile getiren Ersin, "Sergen hoca bana çok güveniyor. Takıma karşı tutumu da çok iyi. Bana olan güvenini iyi oynadığımda da kötü oynadığımda da dile getiriyor. Birebir iletişimi de çok iyi olan bir teknik direktör. Umarım onunla birlikte çok büyük başarılar yakalarız." değerlendirmesinde bulundu.

"Beşiktaş formasını giymek benim hayalimdi"

Ersin, siyah-beyazlı formayı giyme hayaline kavuştuğunu belirtti.

Genç yaşta kaleye geçtiğini anlatan Ersin Destanoğlu, şöyle devam etti:

"Beşiktaş formasını giymek benim hayalimdi. Genç yaşta giymeye başladım. Bu benim için büyük bir avantaj. Taraftarlarımız da her şartta arkamızda duruyor. Şu an oynuyorum, elimden geleni yapıyorum. Taraftarımıza, hocamıza, kulübümüze ve armamıza layık olmaya çalışıyorum. Taraftarımız bize destek vermeye devam etsin, biz de elimizden geleni yapmaya devam edelim."

Siyah-beyazlı kaleci, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan'ın PAOK takımına elenmeleriyle ilgili, "PAOK maçına iyi hazırlanmıştık. Bahane üretmeye gerek yok. Kötü başlayınca dönüşümüz zor oldu. Elimize fırsatlar geldi ama döndüremedik. UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda uzun bir serüven var. Önümüzdeki her maç çok önemli." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ