Erol Bulut'tan futbolcularına uyarı

Van Spor 6.09.2018 13:32:50 0
Erol Bulut
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.09.2018 13:32
Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da maç gününe kadar bütün futbolcuların hazır hale gelmeleri için yoğun bir program uygulanıyor.
Beşiktaş maçı hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdüren sarı-kırmızılılarda Donald dışındaki bütün futbolcular çalışmada yer aldı. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen Donald’ın da bugün itibariyle takımla birlikte çalışmalarda yer alacağı ifade edilirken, Beşiktaş maçına kadar bütün futbolcuların hazır hale geleceği belirtildi.
Yapılan taktik antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yapan Erol Bulut, Konyaspor maçındaki konsantrasyon eksikliğinin bir daha tekrarlanmaması uyarısında bulundu.
Konyaspor maçında kafa olarak milli arayı düşünmenin verdiği rehavetin kurbanı olduklarını söyleyen Bulut, “Sezona iyi başladık ve oynadığımız futbolla da bir çok kişiyi yanılttık. Ancak son oynadığımız Konyaspor maçı bize hiç yakışmadı. O gün de söyledim, bugün de söylüyorum, o maçı konsantrasyon eksiliğinden dolayı kaybettik. Herkesin kafası, aklı milli aradaydı. Bunun bir kez daha tekrarlamaması konusunda sizleri uyarıyorum. Bizler profesyoneliz. İlk önce işimizi yapacağız” diyerek futbolcularını sert bir şekilde uyardı.
Düz koşu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman taktik çift kaleyle sona erdi. Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edecek.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ