Erol Bulut: 'Kazanmaya gidiyoruz'

Van Spor 13.10.2017 14:37:41 0
Erol Bulut:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.10.2017 14:37
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde amaçlarının kazanmak olduğunu belirterek, "Galibiyet için gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de 7 haftada 8 puan toplayan Malatya temsilcisi, milli maç arasında gittiği Antalya’da çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılılar, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından İstanbul’a hareket edecek.
İstanbul’da tedavi gören Azubuike’nin katılmadığı antrenman 1.5 saat sürerken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyeti memnun etti.
Evkur Yeni Malatyaspor, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından 8. Haftada deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a geçecek.
Bu arada Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını ifade etti.

“Kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz”
Fenerbahçe müsabakasıyla birlikte zor bir periyoda girdiklerini kaydeden Bulut, “Milli Takım arasında Antalya’da kamp yapma fırsatı bulduk. Çalışmalarımız oldukça verimli geçti. Tabii bu süreç oyuncularımı daha iyi tanımak ve onlarla güçlü bir bağ kurmak için iyi bir fırsat oldu. Oyuncularımın çalışma arzularından memnunum. Bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçıyla birlikte zor bir periyoda gireceğiz. Fenerbahçe güçlü bir rakip. Ancak bu tür maçları her zaman favoriler kazanmaz. O gün oyuncularımın istek ve arzuları da müsabakanın sonucunun ne şekilde ortaya çıkacağında önemli bir etken olduğunu biliyorum. Biz oraya kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz. Rakiplerin” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ