Erkan Sözeri: ”Maç ritmini yakaladığımızda hedefe oynayacak bir takım olacağız”

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bandırmaspor maçının ardından, “Yeni bir takım kuruyoruz. İnsanlar hemen olsun bitsin istiyor. Hızlandırılmış bir oyun anlayışı yok. Takımımızın ve bu oyuncuların zamana ihtiyacı var.

Van Spor 29.08.2021 22:08:00 0
Erkan Sözeri: ”Maç ritmini yakaladığımızda hedefe oynayacak bir takım olacağız”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.08.2021 22:08

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bandırmaspor maçının ardından, “Yeni bir takım kuruyoruz. İnsanlar hemen olsun bitsin istiyor. Hızlandırılmış bir oyun anlayışı yok. Takımımızın ve bu oyuncuların zamana ihtiyacı var. Maç ritmini yakaladığımızda hedefe oynayacak bir takım olacağız. Bunun bir 7-8 haftalık süreci olacak” dedi.

TFF 1. Lig’in üçüncü haftasında evinde Bandırmasspor’u 1-0 mağlup eden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımın fizik kalitesinin artması için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Zor bir maç oynadık. Bandırmaspor’u tebrik ediyorum. Gayet iyi bir takım kurmuşlar. Fizik kaliteleri bizden daha iyi göründü. Bizim zamana ihtiyacımız var. Yeni bir takım kuruyoruz. İnsanlar hemen olsun bitsin istiyor. Hızlandırılmış bir oyun anlayışı yok. Takımımızın ve bu oyuncuların zamana ihtiyacı var. Maç ritmini yakaladığımızda hedefe oynayacak bir takım olacağız. Bunun bir 7-8 haftalık süreci olacak. Çok şükür iki maçı da son dakikalarda bulduğumuz gollerle kazandık. Bakıldığı zaman oyuncularım sonuna kadar bırakmamaya çalışıyor. Taraftarlarımıza biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalarını istiyorum. Ben oyuncularıma maçtan önce, ’Bir gün olsun terk etmedik’ bestesini dinlettim. Düzelmemiz için süreç lazım. Oyuncularımızı kutluyorum. Milli maç arasına en az hasarla gidelim dedik. Zorlu bir ligde oynayacağız. Köprünün altından çok sular akacak. Taraftarlarımız iyi oyuncular ve iyi takım istiyor ama finansal sıkıntılarımız var. Her oyuncuyu buraya getiremiyoruz. Transfer kolay olmuyor. Biraz sabır istiyorum. Bu takım görecekseniz şampiyon olacak. Milli maç arasına güzel şekilde girdik. Arada fizik kalitemizi yükseltemeye çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ