Erdal Gündüz: 'Yarışta yeniden ipleri elimize aldık'

Van Spor 11.05.2017 16:59:01 0
Erdal Gündüz:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.05.2017 16:59
Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Bandırma maçının şokunu üstlerinden çok kısa bir zamanda attıklarını belirterek, “Yarışta yeniden ipleri elimize aldık” dedi.
Takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, hafta sonu Boluspor’u yenerek mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.
Gündüz, bu süreçte yanlarında olan herkese teşekkür ederek, “Şehrimizin ilk kez sezon başından beri bu kadar net ve güzel bir şekilde kenetlendiğini görmek gerçekten gurur verici. İstanbul’da tüm spor camiası Malatya’yı konuşuyor. Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, milletvekillerimiz her maç yanımızda. Bakanımızın Adana Demir maçı öncesi yaptıkları gerçekten inanılmaz motivasyon sağladı. Bandırma maçı ve sonrasında yaşananlar takımda ve şehirde tam bir travma yaşatmıştı. Bunu aşmak için 4 gün takımla yattık kalktık. Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tesiste müthiş bir sahiplenme gösterdi. Futbolcu kardeşlerimiz de o yoğun duygular altında çıktı ve Adana Demir’i 1-0 geriye düşmemize rağmen yendi. Bunlar kolay şeyler değil” diye konuştu.

“Kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz”
Boluspor maçı biletlerinin kısa sürede büyük ölçüde tükenmesiyle ilgili de konuşan Gündüz, “Malatyalılar Bolu maçı biletlerini tüketmek üzere olduklarını görmek, aynı zamanda artık eski stadın dar geldiğini herkese göstermişlerdir. Yeni stadımızın da aynı şekilde dolmasını Allah nasip etsin hepimize. Tabi bu ilgi ve teveccüh dolayısıyla tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu tarihi maçta yanımızda olmaları, tribünleri tamamen doldurmaları ve ümit ediyoruz ki unutulmaz bir şampiyonluk maçını hafızalarına kazıyacak olmaları gerçekten önemli bir olay olacak. Ama her şeye rağmen temkini elden bırakmamak lazım. Bu sezon bu şekilde inişli çıkışlı maçlar oynadık. Maç içindeki her durumu sakin ve sabırlı bir şekilde son düdük çalana kadar takımın yanında olacak şekilde değerlendirmek lazım. Rakibimizin için de kritik bir maç ama biz kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz” İfadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ