Erdal Gündüz: 'Yarışta yeniden ipleri elimize aldık'

Van Spor 11.05.2017 16:59:01 0
Erdal Gündüz:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.05.2017 16:59
Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Bandırma maçının şokunu üstlerinden çok kısa bir zamanda attıklarını belirterek, “Yarışta yeniden ipleri elimize aldık” dedi.
Takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, hafta sonu Boluspor’u yenerek mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.
Gündüz, bu süreçte yanlarında olan herkese teşekkür ederek, “Şehrimizin ilk kez sezon başından beri bu kadar net ve güzel bir şekilde kenetlendiğini görmek gerçekten gurur verici. İstanbul’da tüm spor camiası Malatya’yı konuşuyor. Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, milletvekillerimiz her maç yanımızda. Bakanımızın Adana Demir maçı öncesi yaptıkları gerçekten inanılmaz motivasyon sağladı. Bandırma maçı ve sonrasında yaşananlar takımda ve şehirde tam bir travma yaşatmıştı. Bunu aşmak için 4 gün takımla yattık kalktık. Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tesiste müthiş bir sahiplenme gösterdi. Futbolcu kardeşlerimiz de o yoğun duygular altında çıktı ve Adana Demir’i 1-0 geriye düşmemize rağmen yendi. Bunlar kolay şeyler değil” diye konuştu.

“Kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz”
Boluspor maçı biletlerinin kısa sürede büyük ölçüde tükenmesiyle ilgili de konuşan Gündüz, “Malatyalılar Bolu maçı biletlerini tüketmek üzere olduklarını görmek, aynı zamanda artık eski stadın dar geldiğini herkese göstermişlerdir. Yeni stadımızın da aynı şekilde dolmasını Allah nasip etsin hepimize. Tabi bu ilgi ve teveccüh dolayısıyla tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu tarihi maçta yanımızda olmaları, tribünleri tamamen doldurmaları ve ümit ediyoruz ki unutulmaz bir şampiyonluk maçını hafızalarına kazıyacak olmaları gerçekten önemli bir olay olacak. Ama her şeye rağmen temkini elden bırakmamak lazım. Bu sezon bu şekilde inişli çıkışlı maçlar oynadık. Maç içindeki her durumu sakin ve sabırlı bir şekilde son düdük çalana kadar takımın yanında olacak şekilde değerlendirmek lazım. Rakibimizin için de kritik bir maç ama biz kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz” İfadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ