Endonezyalı antrenör Erzincan'da

Van Spor 4.06.2018 11:05:10 0
Endonezyalı antrenör Erzincan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.06.2018 11:05
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Endonezya’dan getirilen Badminton Antrenörü Endra Mulyajaya Erzincan’a gelerek çalışmalara başladı. Badminton Milli Takımı’nın 12 sporcusu antrenör Endra Mulyajaya yönetiminde uluslararası şampiyonalarda başarılı olmak için çalışacak.
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 8 aylık bir çalışma için Erzincan’a gelen Endonezyalı antrenör Endra Mulya Jaya, Yıldırım Akbulut Spor Salonu’nda Badminton Milli Takımı sporcularını çalıştırıyor. Badminton milli takım antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin’in eşlik ettiği Jaya, sporculara 7 saat çalışma yaptırıyor.
Milli badmintoncular ise çalışmalar sayesinde olimpiyatlar başta olmak üzere uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi başarıyla temsil etmek istiyor. Endonezya’nın Badminton Milli Takımı eski antrenörü de olan Jaya, "Erzincan takımını çok başarılı bulduğum için gelmek istedim. Bu sporcuların hepsi çok iyi durumda. Badmintonda Türkiye’nin en iyi kulüplerinden biri Erzincan Kulübü." dedi.
Badminton Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez ise "Antrenör Endra Mulyajaya Endonezya’da kendini ispatlayan, dünya dereceli sporcuları çalıştıran üst düzey bir antrenör. Kendisi ile Erzincan’da birlikte olmaktan ve bilgilerini bizimle paylaşmasından memnunuz. Hep birlikte çok olumlu kamp geçiriyoruz. Badmintonda gelişen en son teknik, taktik ve kondisyonları birlikte yapıyoruz. Jaya ile çalışmaktan büyük keyif aldık ve onunla yaptığımız kampın verimini ve meyvelerini ileri ki zamanlarda alacağız." dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ