Elazığspor'un elektriklerinin kesilmesi

Van Spor 10.10.2017 16:12:53 0
Elazığspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.10.2017 16:12
Elazığspor’un elektriklerinin çok kritik bir maç öncesi bilerek kesildiğine inandığını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilgili kurumu Elazığspor sevdalılarına havale ettiğini ve borcun altından kalkmanın çok zor olmadığını aktardı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’un elektrik borcu yüzünden ilk önce kulüp tesislerinin ardından Atatürk Stadyumu’nun elektrikleri kesilmişti. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, soru üzerine konu hakkında açıklamada bulundu.
Çaykur Rizespor maçı öncesi Elazığspor tesislerinin elektriklerinin kesildiğine şahit olduklarını belirten Başkan Mücahit Yanılmaz, "Ben bunun iyi niyetli bir davranış olduğuna inanmıyorum. Çünkü neticede Elazığspor’un ilgili kuruma borcu dünden bugüne oluşmuş olan bir borç değil. Ama bekleyip tam Rizespor maçı öncesi gelip elektriği kesmek iyi bir davranış ve tutum değil. O gece ben Elazığspor Kulüp Başkanı ve As Başkanı ziyaret etmiştim. Onların yanından ilgili kurumun CEO’sunu aradım. Telefonla görüştüm. ’Siz Rizespor’a sponsor olan bir kurumsunuz. Rizespor’la da hafta sonu maçımız var. Tam böyle bir zaman dilimi içinde elektriği kesmeniz doğru değil. Bu durum yanlış anlaşılmalara vesile olacak bir durum’ dedim. O da ’Başkanım haklısınız. Yarın sabah talimatı veriyorum ve elektriği açtırıyorum’ dedi. Pazartesi’den itibaren yine kulüp başkanı ve ilgililerle yanımda görüşmeler devam etti. Ancak ertesi gün elektriği açmadıkları gibi telefonlarıma da çıkmamaya başlandı. O gece ne oldu bilmiyorum. Çıksa soracağım. Kimlerle görüştü, kimler sana açma dedi, derdiniz neydi, 5 gün elektriği açmak sizin kurumunuza bu kadar zarar mı getirecekti, problem neydi diye soramadım. Ben ilgili kurumu Elazığspor sevdalılarına havale ediyorum" dedi.

"Her planlanan planlandığı gibi olmuyor"
Elektrik kesintisinin çok kritik bir maç öncesi bilerek kesildiğine inandığını ifade eden Yanılmaz, “Yapılan davranışı da Elazığspor’un aleyhine olacağı kanaatiyle moralimizi bozma isteğiyle yapılan bir hareket olarak görüyorum. Ancak ben teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. İşte her planlanan planlandığı gibi olmuyor. Kuyuyu kazarsınız, başkasını düşürmek isterken kendiniz o kuyuya düşersiniz. Teknik heyetimiz, futbolcularımız müthiş bir doping alarak sahaya çıktı. En son Elazığspor tesislerinden onları birlikteydim ve maça uğurladım. O dopingle de güzel bir sonuç aldık” diye konuştu.
Elazığspor’un elektrikler borcunu ödemek ve bunun altından kalkmamanın çok zor bir şey olmadığını vurgulayan Başkan Yanılmaz, “Bizler bunun altından kalkarız. Çok büyük zorlukların altından kalktığımız gibi. Elazığspor’un son 2 yılını burada irdeleyecek değilim. Bunu bilen biliyor. Bir Elazığspor sevdalıları var, birde Elazığspor’un cenazesini dört gözle bekleyenler var. Onlar bekleye dursunlar. Ben temenni ediyorum ki; Elazığspor, Süper Lig’e çıkar. Onlar beklesinler daha iyi sonuçlar alırız. Biz Elazığ ve Elazığspor’un da iyi yerlere gelmesi için mücadele vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ