Elazığspor'da yönetime talip çıkmadı,kayyuma kalabilir

Van Spor 11.12.2018 19:45:22 0
Elazığspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.12.2018 19:45
TY Elazığspor’da, Olağan Genel Kurul’da yönetime talip çıkmaması nedeniyle mevcut yönetimin mahkemeye başvurarak kayyum atanması talebinde bulunabileceği bildirildi.
Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçiren Elazığspor’da Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Genel Kurul’un başlaması için yönetim ve denetleme kurulunun iki katının bir fazlası olan 57 kişinin hazırun cetveline imza atması gerekiyordu. 87 delegenin katılım sağlamasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’na Galip Belhan, Katip Üyeliklerine ise Prof. Dr. Asaf Varol ile Zafer Yetiş seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divana imza yetkisi delegelerin oylarına sunularak kabul edildi.
İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunun faaliyet raporu Basın Sözcüsü Ali Şiş tarafından okunurken, yapılan harcamalar delegeler tarafından ibra edildi.
Gerçekleştirilen ibranın akabinde divana Necati Erdem Başkanlığı’nda bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Dilek ve Temenniler Bölümü’nde söz alan Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dilek, Necati Erdem yönetiminin Andreas Tatos’un uçak biletini almasını şova dönüştürdüğüne vurgu yaparak, başkan adayını eleştirdi. Daha sonra söz alan Necati Erdem, haksız eleştirilere maruz kaldığını ve cebinden ödeme gerçekleştirdiğini söyledi. Uzun süren tartışmaların ardından Necati Erdem başkan adaylığından vazgeçtiğini ifade ederek, salonu terk etti.
Daha sonra söz alan mevcut başkan İrfan Yumakgil, Necati Erdem’in yaptığı 50 Bin TL’lik prim ödemesinin kendisine ait olmadığı ve başka birinden bağış alarak bu işi yaptığını belirterek, yönetim kurulundaki 3-4 ailenin takıma 835 Bin TL’lik destek sağladığını söyledi.
Necati Erdem’in adaylık başvurusunu geri çekmesinin ardından Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için hiçbir liste kalmadı ve Divan Başkanı Galip Belhan, İrfan Yumakgil yönetimin göreve devam edeceğini belirtti. Yönetim kuruluna aday olmadığı için eski yönetim görevi devam ettirmek zorunda diyen Belhan, “Yönetim kurulunun ilgili mahkemeye müracaat ederek kayyum talebinden bulunması gerekiyor. Bundan sonraki süreç öyle gerçekleşecek” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ