Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç: 'Küme düşme hattında rahatladık'

Van Spor 4.05.2017 16:14:43 0
Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.05.2017 16:14
Elazığspor’un küme düşme hattında rahatladıklarını belirten Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Denizlispor maçında silahla görüntülenen taraftarın da özel harekatçı olduğunu dile getirdi.
Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, haftalık düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda küme düşme hattında rahatladıklarını belirten Gülaç, “Bütün sezon boyunca süren psikolojik savaş futbolcuları etkiledi diye düşünüyorum. Son 9 haftada sadece bir kez yenildik. O da Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı. İkinci yarının flaş ekibi olduğumuz ortadadır” dedi.
Ligin 32. haftasında deplasmanda Altınordu ile oynanacak olan maç için takımın Cumartesi günü İzmir’e gideceğini aktaran Gülaç, "Altınordu maçı öncesi sakatımız yok ama Hakan Bilgiç omuz ameliyatı olmak için Belçika’ya gitti. İnşallah başarılı bir operasyon geçirir. Diarra’nın MR sonucu bekliyoruz. Adalesinde yırtık şüphesi var” şeklinde konuştu.
İç transfer çalışmalarına başlayacaklarını da belirten Gülaç, tüm takımlar tarafından sevilen, istisna takımlardan biri olduklarını ve bunu devam ettireceklerini aktardı.

Silahlı taraftar özel Harekatçıdır, aktif görevdedir
Denizlispor maçında belindeki silahla tribünde yer alan ve ülke gündeminde geniş yer bulan Elazığspor taraftarı hakkında da görüş beyan eden Basın Sözcüsü Gülaç, “O taraftarımız özel harekatçıdır. Polis memuru ve aktif görevdedir. Yıllarca terör bölgelerinde görev yapmış ve terör örgütlerinin hedefinde olan birisidir kendisi. Bu ülkeye hizmet eden birisi olarak gurur duyuyoruz kendisiyle. Güvenlik kaygısı taşıyan bir insanın silahını bırakacağı yer yok statlarımızda maalesef. Yaptığı işin zorluğunu anlamamız lazım. Denizli Valiliği’nin kendisi hakkında soruşturma açacağı duyumunu aldım ama umarım doğru değildir” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ