Elazığlı sporculardan yüzmede 7 madalya

Kütahya’da yapılan İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında Elazığlı sporcular 5 altın, 2 bronz madalya aldı.

Van Spor 28.02.2022 16:35:54 0
Elazığlı sporculardan yüzmede 7 madalya
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.02.2022 16:35

Kütahya’da yapılan İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında Elazığlı sporcular 5 altın, 2 bronz madalya aldı.

Kütahya’da 25-27 Şubat tarihleri arasında 47 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Organizasyona Elazığ’dan katılan gençler kategorisinde Ali Özyalçın, 50 metre ve 100 metre kurbağalama ile 50 metre serbest stilde 3 altın madalya alırken, yıldızlar kategorisinde Siraç Efe Özyalçın 50 metre ve 100 metre serbest stillerinde 2 altın, 50 metre ve 100 metre kurbağalama stillerinde 2 bronz madalya kazandı.

Antrenör Bekir Sadak yaptığı açıklamada, "Sporcularımız başarılarının üzerine katlayarak devam ediyorlar. Antrenörleri olarak onların daha düzenli, programlı ve daha iyi performans sağlamaları için çalışıyorum. Bu çalışmaların sonucunda Türkiye şampiyonu olan sporcularımı yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e de katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise "Öncelikle kulübümüzün sporcuları Ali ve Siraç Özyalçın kardeşlerimizi ve antrenörümüz Bekir Sadak’ı tebrik ediyorum. Daha öncede Balıkesir’de yapılan şampiyonada sporcularımız şampiyon olarak şehrimizin gurur kaynakları olmuşlardı. İlimizde yüzme branşının gelişmesi için tesisimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sporcularımız için daha kullanışlı hale getirdik. Sporcularımızın aldığı şampiyonluklar bizlerin emek ve gayretlerimizin güzel sonuçları oluyor. Yine aynı zamanda Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesinde 12 bin öğrenciye yüzme öğrettik" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ