Elazığ bölgesi hakemlerinden Aksu, hakemliğe veda etti

Elazığ bölgesi hakemlerinden 300 üzerinde maça çıkan ve 16 yıl görev alan 35 yaşındaki Atakan Aksu, aktif hakemlik kariyerini noktalandırdı. Elazığ Bölgesi Bölgesel Lig Hakemi Atakan Aksu kariyerini Elazığ 2. Amatör Küme’de oynanan.

Van Spor 18.05.2019 11:29:00 0
Elazığ bölgesi hakemlerinden Aksu, hakemliğe veda etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.05.2019 11:29

Elazığ bölgesi hakemlerinden 300 üzerinde maça çıkan ve 16 yıl görev alan 35 yaşındaki Atakan Aksu, aktif hakemlik kariyerini noktalandırdı.

Elazığ Bölgesi Bölgesel Lig Hakemi Atakan Aksu kariyerini Elazığ 2. Amatör Küme’de oynanan Şekerspor - Beyhan Belediyespor maçında sembolik olarak 3 dakika görev yaptıktan sonra hakemlik kariyerini sonlandırdı. 2003 yılında başlayan ve 16 yıl aralıksız devam eden hakemlik kariyerinde 25 profesyonel lig, 300’ün üzerinde ise Bölgesel Amatör Lig ve İl müsabakaları görevi bulunan Aksu, Şekerspor - Beyhan Belediyespor 2. Amatör Küme maçıyla kariyerini sona erdirdi. Maçın 3. dakikasından sonra Furkan Ekinci’ye görevi devreden Aksu, futbolcuların omzunda kenara getirildi.

Hakem Aksu’ya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür tarafından plaket, İl Hakem Kurulu Başkanı İnanç Özgen tarafından da çiçek verildi.

Şekerspor ve Beyhan Belediyespor camiasına kendisine bu imkanı sağladığı için teşekkür eden Aksu, “2003 yılında başladığım hakemlik kariyerimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunuyorum. Bu süreçte çok güzel dostluklarım oldu. Bu süreçte bana emek veren Merkez Hakem Kurulu üyelerine, İl Hakem camiasına ve sporcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gönlünü kırmış olduğum, yanlış karar verdiğimiz insanlar olmuştur. Haklarını helal etmelerini istiyorum, ben ediyorum. Yüce rabbim nasip ederse bundan sonra gözlemci olarak devam edeceğiz. Elazığ’a bana verdiği bu görev için teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ