Club Brugge'de Mbaye Diagne kadro dışı kaldı

Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden Club Brugge'de kiralık olarak forma giyen Mbaye Diagne, kadro dışı bırakıldı.

Van Spor 9.11.2019 10:31:23 0
Club Brugge'de Mbaye Diagne kadro dışı kaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.11.2019 10:31

Basın toplantısı düzenleyen Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement, hafta içi Paris-Saint-Germain (PSG) ile deplasmanda oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında 1-0'lık yenilginin baş sorumlusu olarak gösterilen Diagne hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Takımının söz konusu karşılaşmadaki performansından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Clement, "Biri dışında bütün oyuncularımı kutluyorum. Bir Belçika takımının, PSG gibi büyük bir takım önünde bu kadar iyi oynayabildiğini görmeyeli uzun süre olmuştu. Ancak bir oyuncumuzun yaptığı aptal bir hata, maçın doğrudan sonucuna etki etti. Ona maçtan sonra çok sinirlendim ama saatler süren bir tartışma olmadı." dedi.

Maçın bitiminin ardından soyunma odasında oyuncular arasındaki gerginliğin kendisinin odaya girişiyle son bulduğunu kaydeden Belçikalı teknik adam, "Diagne'ye yaptığı hareketin sonuçlarının ağırlığını anlattım. Hiç cevap vermedi çünkü hatalı olduğunu anlamıştı. Bu hareketin bir bedeli olacak. Diagne, pazar günü Royal Antwerp maçının kadrosunda yer almayacak. Sonraki haftalardaki davranışlarına göre, bu durumun devam edip etmeyeceğine karar vereceğim." değerlendirmesinde bulundu.

Senegalli golcünün daha sonra birçok kez kendisinden ve takım arkadaşlarından özür dilediğini aktaran Clement, "Diagne'nin bu kulüpte bir geleceğinin olup olmayacağı, artık kendi elinde. Bu kulüp, bugüne kadar büyük karakterli birçok oyuncu yetiştirdi." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'dan sezon başında kiralanan Diagne, Club Brugge'ün PSG ile oynadığı karşılaşmanın 76. dakikasında kazanılan penaltıda, takımın penaltı atışlarını kullanan oyuncu olarak seçilmemesine rağmen topu zorla almış ve kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirememişti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

Malatya Voleybol, evinde fırtına gibi esti


Van Spor

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

Atatürk Üniversiteli milli sporcu Doğukan Demirceylan’dan Avrupa ikinciliği gururu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ