Cihat Arslan: "Ligden düşmüş olsak bile mücadelemiz devam edecek"

Yeni Malatyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Cihat Arslan, ligden düşmüş olsalar bile mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Van Spor 22.04.2022 11:16:08 0
Cihat Arslan: "Ligden düşmüş olsak bile mücadelemiz devam edecek"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.04.2022 11:16

Yeni Malatyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Cihat Arslan, ligden düşmüş olsalar bile mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında 24 Nisan Pazar günü saat 16.00’da sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Arslan, ligden düşmüş olsalar bile mücadelelerinin rakiplerini ilgilendirdiğini ifade ederek, “Konyaspor ile Fenerbahçe’nin çok önemli bir yarışı var. Biz de spor ahlakı gereği önemli bir maç olarak görüyoruz. Eksiklerimiz ve kongre sürecine rağmen takımla ayakta kalmaya devam ediyoruz. Genç oyuncularımızın takıma katılım süreci devam ediyor. Bugün yine 17 yaş altı takımdan iki arkadaşımızı antrenmana çıkardık. Gelecek yılın hazırlıklarını yaparken, aynı zamanda mücadelemize de devam ediyoruz. Trabzonspor’un şampiyonluğunu tebrik ederiz ama bu yıl bir oylama yapılsa ben oyumu yılın takımı olarak Konyaspor’a verir, yılın teknik adamı olarak da İlhan Palut hocayı gösterirdim. Çünkü Ahmet Çalık kardeşimizi kaybettik, hem futbol camiası hem Konyaspor kaybetti. Çok önemli bir kayıptı. Konyaspor travmadan çıkıp yarışın içinde olabildiyse, bu çok değerli. Bu nedenle onlara büyük saygı duyuyoruz. Biz de kendi mücadelemizi verip, ligin sonuna kadar birkaç maç kazanmak istiyoruz. Devamlı mağlubiyet, kaçan goller... Bunu sonlandırmak için sahada olacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ