Cengiz Gülaç: 'Biz böyle oynayalım, bundan sonraki haftalarda telafi ederiz'

Van Spor 17.08.2017 16:27:16 0
Cengiz Gülaç:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.08.2017 16:27
Taraftarın kaybedilen Altınordu karşılaşmasında sürekli takımın yanında olduğunu belirten Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, oynanan futboldan memnun olduklarını, futbolcuların böyle oynamaya devam etmesiyle, bundan sonraki haftalarda kaybedilen karşılaşmanın telafi edileceğini söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da, Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç gündemi değerlendirdi. Geçen hafta kaybedilen Altınordu maçına değinerek sözlerine başlayan Gülaç, “Altınordu maçında güzel bir başlangıç yapmak istiyorduk ama olmadı. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bizim için sevindirici olan çok pozisyona girmemiz. Taraftarımıza kötü tezahürat olmadığı için teşekkür ediyorum. Sürekli takımımızın yanında oldular. Biz böyle oynayalım, bundan sonraki haftalarda telafi ederiz” dedi.
Son 24 saat içinde kulüp adına önemli bir dosyayı çözüme kavuşturduklarını dile getiren Gülaç, “Eski futbolcularımızdan Kossi Prince Segbefia dosyası sorunluydu ve bugün aleyhimize bir karar çıkacaktı. Başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından görevlendirilen Veysi Şimşek İstanbul’a gitti. Anlaşmaya vardık. Borç devam ediyor ama en azından FIFA tarafından bir ceza çıkmayacak” diye konuştu.
Altınordu maçında taraftarların turnikelerde yaşadığı sıkıntılar hakkında da açıklamalarda bulunan Gülaç, “Passoligden kaynaklanan bir sorundan ötürü turnikelerde sıkıntı varmış. Bizden kaynaklanmayan sistemsel bir problem. İlgili yerlerle konuştuk. İnşallah bir daha sıkıntı olmaz. 5 turnike yenilendi, PTT Meydanı’ndaki bilet satış gişemizide yeniliyoruz. Belediyeden izinler bekleniyor. Bundan sonra elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Son olarak dış transfer çalışmalarına değinen Gülaç, “Transfer gündemimizde bir stoper, bir forvet ve belki bir kaleci var. Maddi şartlar oluşursa transfer yapacağız. Almış olmak için almakta doğru değil” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ