Çelebispor’da tekmeler kuşak için kalktı

ERZURUM’DA HAFTA SONU KEMER TERFİ SINAVLARI YAPILDI. SPORCULAR BİR ÜST KUŞAK SAHİBİ OLMAK İÇİN TER DÖKTÜ

Van Spor 3.11.2020 09:57:28 0
Çelebispor’da tekmeler kuşak için kalktı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.11.2020 09:57

Erzurum’da hafta sonu kemer terfi sınavları yapıldı. Sporcular bir üst kuşak sahibi olmak için ter döktü.

Erzurum karatesi adına hafta sonu yine önemli bir gün yaşandı. 100’e yakın minik, yıldız ve genç karateci bir üst kuşak sahibi olmak için mücadele etti. Çelebispor kulübü tarafından düzenlenen kemer terfi sınavları büyük bir ilgi gördü. Çelebi Spor Kompleksi Karate Salonu’nda gerçekleştirilen kemer terfi sınavları Sarı, turuncu, yeşil, mavi, Kahverengi, siyah kuşak kategorilerinde yapıldı. Ahmet Çelebi’nin sınav komisyon başkanlığını üstlendiği sınavlarda Emre Karataş ile Özkan Kırıveroğlu da sınav komisyonunda yer aldı.

Korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak yapılan kuşak terfi sınavlarının Türkiye Karate Federasyonu 2020 faaliyet programında yer aldığını belirten Sınav Komisyonu Başkanı Ahmet Çelebi, “100 dolayında karateci kuşak sınavlarında ter döktü. Sporcularımızın ve velilerimizin ilgisinden memnunuz. Çelebispor kulübümüzün kuşak sınavlarını tamamladıktan sonra diğer kulüplerimizin de kuşak sınavlarını gerçekleştireceğiz” dedi.

Aynı zamanda Türkiye Curling Federasyonu Başkanvekili olan Karate Bölge Başkanı ve İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, karate sporunun Tokyo 2021de yapılacak olan olimpiyatlarda yer alacak olması nedeniyle bu spor dalına çok yoğun ilginin olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz yıllar önce karatenin olimpiyatlarda yer alması için Erzurum’dan dünyaya çağrı yapmıştık. O çağrılarımız da dünyada büyük ses getirerek, yankı oluşturmuştu. Şimdi karate olimpik branş oldu. Bu sayede karateciler olimpiyatlara gitme hayali kurduğu içinde her zamankinden daha fazla bir ilgi uyandırdı, karate sporu” diye konuştu.

Çelebi, kuşak sınavlarında bir üst kemere terfi eden karatecilerini tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Durular’ın kızı Hayrunnisa Durular ile Kanal 25 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Naci Ergen’in oğlu Efe Ergen de onlarca karateci ile birlikte kuşak sınavı heyecanı yaşarken, sarı kuşak sahibi oldu. Cengiz Durular ve Naci Ergen, çocuklarını kuşak sınavlarında yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldular.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ