Bitlisli sporcular Türkiye şampiyonasından 8 madalya ile döndü

Van Spor 12.07.2018 17:45:17 0
Bitlisli sporcular Türkiye şampiyonasından 8 madalya ile döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.07.2018 17:45
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından Elazığ’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Bitlis’ten katılan 14 sporcudan 3’ü Türkiye şampiyonu, 3’ü ikinci, 2’si üçüncü oldu.
Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kick Boks Federasyonu organizesinde yaklaşık 3 bin 900 sporcunun katılımıyla Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen TASKK Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasında, gençler ve büyükler kategorisinde üstün başarı sağlayan Bitlisli sporcular, 8 madalya ile memleketine döndü. Aynı zamanda bu sporculardan 4’ü milli takıma girmeye hak kazandı.
Bitlisli sporcuların elde ettiği başarılarının gurur verici olduğunu ifade eden Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, “Sporcularımız, Türkiye’nin 81 ilinden büyük katılım olduğu şampiyonada üstün başarı elde ederek 8 madalya ile memleketine geri döndü. Aynı zamanda 4 sporcumuz milli takıma girmeyi başardı. Elazığ’da düzenlenen şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kick Boks ve Muay Thai Bölge Başkanı Ömer Uğur ise, 3 Temmuz ile 11 Temmuz 2018 tarihleri arasından Elazığ’da düzenlenen TASKK Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasına 14 sporcu ile katıldıklarını ve 3 Türkiye şampiyonu, 3 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini söyledi. Ömer Uğur, “Şampiyonada, sporcularımızdan Mehmet Yalçın, Abdulselam Kurt ve Cem Közenk Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon olan 3 sporcumuz ile ikinci olan Uğur Kural isimli sporcumuz milli takıma girmeyi başardı. Aynı zamanda birinci olan sporcularımız ileriki dönemlerde yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmayı hak kazandı. Tüm sporcularımıza başarılar dilerken, bizlere destek olan herkese sporcularımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ