B.B. Erzurumspor’un ilk yarı karnesi

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi B.B. Erzurumspor ilk devreyi 16 puanla küme düşme hattında tamamladı. Mavi-beyazlı ekibin en istikrarlı futbolcusu ise Leo Schwechlen oldu.Bu sezon Süper Lig’e yükselen B.B. Erzurumspor, ilk devreyi 16 puanl

Van Spor 26.12.2018 09:53:33 0
B.B. Erzurumspor’un ilk yarı karnesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.12.2018 09:53

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi B.B. Erzurumspor ilk devreyi 16 puanla küme düşme hattında tamamladı. Mavi-beyazlı ekibin en istikrarlı futbolcusu ise Leo Schwechlen oldu.

Bu sezon Süper Lig’e yükselen B.B. Erzurumspor, ilk devreyi 16 puanla 16. sırada noktalandırdı. Oynadığı 17 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik, 7 yenilgi alan mavi-beyazlılar, topladığı 16 puanla küme düşme hattının içerisinde yer aldı.

Sezona Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile başlayan Erzurum ekibi, alınan kötü sonuçlar sonrasında ligin 6. haftasında göreve Mehmet Özdilek’i getirdi. Altıparmak ile geçirdiği 6 haftalık süreçte 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Ligin 8. haftası takımın başında Aytemiz Alanyaspor maçına çıkan Mehmet Özdilek ise ilk devrenin sonuna kadar olan çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı.

BB Erzurumspor, Süper Lig’de sezonun ilk yarısında 40 sarı kart görürken, 2 kez de kırmızı kart gördü. Ligin ilk yarısında kırmızı kart gören futbolcular ise Egemen Korkmaz ve Jasmin Trtovac oldu. Mavi-beyazlı ekip, ligde 16 gol atarken kalesinde 22 gol gördü. B.B. Erzurumspor’da Taylan Antalyalı ve Jasmin Scuk, ilk yarı 3’er golle takımın en golcü iki ismi oldu.

Leo Schwechlen en istikrarlısı

Dadaşlarda sahada en çok kalan isim Leo Schwechlen oldu. Fransız oyuncu 17 lig maçının 17’sinde de 90 dakika oynadı ve sahada bin 530 dakika kalarak, en fazla süre alan isim oldu. B.B. Erzurumspor’da Leo’yu 17 maçta bin 514 dakika sahada kalan Boşnak oyuncu Jasmin Scuk ve 16 maçta bin 440 dakika forma giyen Lokman takip etti. Takımda en az süre alan futbolcu ise 166 dakika ile Arsen Khubulov iken, sezon başında tarak kemiğinden sakatlık yaşayan Sefa Akgün ise hiçbir müsabakada forma giyemedi.

B.B. Erzurumspor ayrıca Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile birlikte deplasmanda maç kazanamayan iki takımdan birisi.

Futbolcuların karnesi ise şöyle;

Kaleciler:

İbrahim Sehic: 15 maçta görev aldı. 1 sarı kart gördü, bin 350 dakika sahada kaldı.

Hakan Canbazoğlu: 2 Lig 2 ZTK maçında oynadı 360 dakika sahada kaldı.

Defans:

Lokman Gör: 16 maça çıktı 2 gol attı, 6 sarı kart gördü, bin 440 dakika sahada kaldı.

Egemen Korkmaz: 13 lig maçına çıktı, 5 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Bin 16 dakika sahada kaldı.

Auremir Dos Santos: 13 maça çıktı, 1 gol attı, 2 sarı kart gördü. Bin 81 dakika sahada kaldı.

Tolga Ünlü: 6 Lig, 2 ZTK maçına çıktı. 720 dakika görev yaptı.

Hakan Arslan: 2’si ZTK maçı olmak üzere 4 müsabakada oynadı. 1 sarı kart kart gördü. Sahada 360 dakika görev aldı.

Leo Schwechlen: 17 maça çıktı, 1 gol attı, 1 sarı kart gördü, bin 530 dakika sahada kaldı.

Orta Saha:

Taylan Antalyalı: 15 lig, 1 ZTK maçına çıktı. 3 gol attı, 1 asist yaptı. 2 sarı kart gördü, bin 234 dakika sahada kaldı.

Jasmin Scuk: 17 lig maçında oynadı. 3 gol attı, 1 sarı kart gördü. Bin 514 dakika oynadı.

İbrahim Akdağ: 15 lig 1 ZTK maçında oynadı. 2 gol attı, 1 sarı kart gördü. Sahada bin 84 dakika kaldı.

Emrah Başsan: 16 lig maçına çıktı. 1 gol attı, 5 asist yaptı. 2 sarı kart gören oyuncu, bin 269 dakika sahada kaldı.

Özer Hurmacı:15 lig maçında oynadı. 1 asist yaptı. 3 sarı kart gördü. Sahada bin 158 dakika kaldı.

Gilles Sunu: 14 kez lig maçlarında forma giydi. 1 asist yaptı, 3 sarı kart gördü. Bin 33 dakika sahada kaldı.

Erhan Çelenk: 10 lig, 1 ZTK maçına çıktı. 1 sarı kart gördü, 427 dakika oynadı.

Arsen Khubulov: 3 lig maçı, 1 ZTK karşılaşmasında oynadı. 1 sarı kart gören oyuncu, sahada toplam 166 dakika kaldı.

Moussa Kone: 10 lig, 1 ZTK maçına çıktı. ZTK maçında 1 gol attı. 4 sarı kart gördü, 519 dakika görev aldı.

Siphiwe Lawrance Tshabalala: 10 lig, 2 ZTK maçında görev aldı. ZTK maçında gol attı. 645 dakika sahada kaldı.

Osman Şahin: 2 lig, 2’de ZTK maçında oynadı. ZTK maçında 1 gol attı. 186 dakika süre aldı.

Forvet:

Lennart Thy: 12 lig, 1 ZTK maçına çıktı. 1 gol attı, 1 sarı kart gördü, toplam 531 dakika sahada kaldı.

Ridge Munsy :10 lig, 1 kupa maçına çıktı. ZTK’da 1 gol attı. 1 asist yaptı, 1 sarı kart gördü. Sahada 665 dakika kaldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ