BB Erzurumspor - Manisaspor maçının ardından

Spor 4.12.2017 19:31:48 0
BB Erzurumspor - Manisaspor maçının ardından
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 1. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen BB Erzurumspor ve Manisaspor haftanın son maçında 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Grandmedical Manisaspor’un teknik sorumlusu Hamit Cihan maç sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bugün 3 puan için sahaya çıktık maçın sonunda 1 puan aldığımız için de mutluyuz. İki takım da sahada iyi mücadele etti. İki takımı da kutlamak gerek. Arada puan farkı olduğu için 3 puan bizim için önemli. 1 puan da bizi mutlu etti” dedi.
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise değerlendirmesinde, “Sahamızda 2 puan kaybettik. Maçtan sonra bizim üstünlüğümüzle geçti. Taraftarımıza 3 puan armağan etmek isterdik. Bir hafta boyunca rakibimizin 1-9-1 taktiğiyle oynayacağını biliyorduk. Öne geçtik basitçe amatörce bir gol yedik. Kazanma arzumuz üst düzeydeydi. İlk yarı maçı koparabilecek pozisyonlarımız vardı. Gol safhasında son 3 maçta sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncularımı istek ve arzularından dolayı kutluyorum. Önümüzdeki Adana Demirspor maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem