B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Barlak: 'Tribünleri doldurup, İstanbul'a avantajlı gidelim'

Van Spor 7.05.2018 14:10:09 0
B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Barlak:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.05.2018 14:10
Play-Off’a yükselen Spor Toto 1. Ligin başarılı ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, ilk maçtan itibaren Mavi-Beyazlı taraftarların desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Barlak, sezona başlarken hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini, teknik heyet ve oyuncuların arzulu futboluyla gelinen başarılı süreçte oynayacakları play-off maçlarının şampiyonluk maçları ile eş değer olduğunu ifade ederek: ‘Taraftarımızın desteğiyle İstanbul’a avantajlı gitmek istiyoruz’ dedi.
“Öncelikle İzmir’de Altınorduspor maçında desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” diyen Barlak, “Takımdaki teknik heyetten futbolculara, yönetimden malzemecisine kadar herkeste aynı istek ve çaba var. Tek düşüncemiz şampiyonluk ipini göğüslemek olacaktır. Bu önemli şampiyonluk yolunda yediden yetmişe herkesten Cumartesi günü ‘Şampiyon Erzurum’ tezahüratıyla tribünleri boş bırakmadan destek bekliyoruz.
Cumartesi günü oynayacağımız Ümraniyespor maçı ile birlikte tempo başlıyor. Şimdiden takımımıza sahip çıkmalıyız. Şampiyonluk yolunda 3 maçımız var. Bu 3 maçın her biri de final havasında ve keyifli maçlar olacak. Temennimiz bu yoldan başarıyla çıkmak. Öncelikle bloke edilen taraftar biletlerine önem vermeliyiz ve passo ligi olmayan taraftarımız lütfen passoligini çıkarsın. Bu anlamda şehirdeki heyecanın artırılması için desteklerinize ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi play- off’taki ilk maçımızdan itibaren Erzurumsporlu sporseverlere ihtiyacımız var. Çünkü kentimizi yeniden hak ettiği yere getirmeliyiz. Bu anlamda 3 maç boyunca hep birlikte el ele verip şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşamak istiyoruz.” dedi.
‘Tahkim Kuruluna İtiraz Ettik’
Kazım Karabekir Stadyumu’nun 25 bin kişilik kapasite de olduğunu ifade eden Barlak,"14 Bin resmi kayıtlı Paso-Lig kartlı taraftarımız var. Bunun 3 bin 500’ü cezalı durumda olduğu için müsabakayı izleyemeyecek. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü olarak Tahkim Kuruluna itirazda bulunduk. Temennimiz inşallah itirazımızın olumlu yönde değerlendirilmesidir" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ