Aziz Yıldırım: 'Hakem terörü var'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Adanaspor maçının ardından hakemlere tepki gösterdi. Yıldırım, “Konuşmuyoruz ama adeta hakem terörü var” dedi.

Van Spor 15.01.2017 21:54:39 0
Aziz Yıldırım:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.01.2017 21:54

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Adanaspor maçının ardından hakemlere tepki gösterdi. Yıldırım, “Konuşmuyoruz ama adeta hakem terörü var” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor karşılaşmasının ardından hakemlere yüklendi. Maçın hakeminin bugün karşılaşmanın kontrolünü kaybettiğini belirten Yıldırım, “Maçın hakemi 17. dakikada penaltıyı görmüyor. Senin işin görmek. Bugün kontrolü kaybetti. Konuşmayalım diyoruz ama artık konuşacağım. Ne zaman konuşsak ceza yiyoruz. Versinler bana ceza. Tribünde izlemem. Türk futbolunun temizlenmesi gerekiyor. Birlik beraberlik olması gereken günler geçiriyoruz. Ülkemizin üzerinde oyunlar oynanıyor. Ancak şu anda da Türk futbolunda hakem terörü var. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, sporla ilgili olan herkese sesleniyorum. Bu işin temizlenmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“Takım çok kötü oynadı”

Bugün takım olarak Adanaspor karşısında çok kötü oynadıklarını da söyleyen Aziz Yıldırım, “Bugün soğukta gelen taraftarlar, tribünde desteğini veriyor, takım oyun oynamıyor. Futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli. Bizim futbolcular, Anadolu kulübünden büyük takıma geldiği zaman kendilerini çıtanın üzerine çıkmış olarak görüyor. Kendilerine ’Oğlum bak, iyi oyna Avrupa’ya git’ diyoruz, ’Ben zaten iyi oynuyorum’ diyor. Bugün gördük sahadaki yerli oyuncuları. Milli takım 30 futbolcu içinden kadro kurmaya çalışıyor. Böyle gitmez. Biz 10 sene sonra bile başarılı olursak tesadüf olur. Almanya, Belçika, Macaristan; 2000-2005 yılları arasında çok mu iyiydi. Ama yaptılar yatırımlarını, şimdi 150-200 futbolcu içinden milli takım kuruyorlar. Ben bunları söyleyince kötü oluyorum. Kulüpler Birliği’yle de işim yok. Kendi toplantılarına katılım göstermemizi istiyorlar, bizden birisi gidiyor. Ama benim işim olmaz. Ben hapse girdim, hangi biri gelmiş ceza evine beni ziyarete” dedi.

“2 milyon Euro önerdik”

Mehmet Ekici konusuna da değinen Aziz Yıldırım, “Bu futbolcuyla görüşen kulüpler vardı. ’Eğer Fenerbahçe isterse görüşelim’ dediler, biz de görüştük. Aatif ve Fernandao’yu istediler bizden. Biz de Fernandao’yu veremeyeceğimizi söyledik. Aatif ve 500 bin Euro önerdik. Ama Aatif gitmedi. Son olarak dün 2 milyon Euro önerdik kabul etmediler. Trabzon’un oyuncusuna karışamayız. Sezon sonunda konuşulur. Çocuk tercihinin Fenerbahçe olduğunu söylüyor. Kulüplerin menfaati doğrultusunda hareket ediliyor. Birçok kulüpten birçok futbolcu gelmek istiyor. Hepsini divanda açıklayacağım” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ