Atletico Madrid, Edinson Cavani'nin peşinde

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edinson Cavani'yi kadrosuna katmak istiyor.

Spor 12.12.2019 09:43:56 0
Atletico Madrid, Edinson Cavani'nin peşinde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antoine Griezmann'ın ayrılığı ve Diego Costa'nın sakatlığı sonrası gol yollarında ciddi sorunlar yaşayan Atletico Madrid, forvet transferini gündemine aldı.

İspanya'da yayın yapan El Mundo Deportivo'nun haberine göre Madrid ekibi, PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edinson Cavani'yi listenin başına yazdı.

Haberde, Uruguaylı yıldızın Paris ekibinde mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği öne sürülürken Fransız temsilcisinin de Cavani'yi devre arasında elden çıkarabileceği belirtildi.

32 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak için oyuncu satışından gelir elde etmek zorunda olan Atletico Madrid'in aksi halde transferi sezon sonunda bedelsiz olarak noktalayacağı ifade edildi.

Napoli'de gösterdiği çıkışla 2013 yazında PSG'nin yolunu tutan Edinson Cavani, Fransız ekibiyle toplam 196 gole imza attı.

La Liga'da oynadığı 16 maç sonunda yedinci basamakta yer alan Simeone'nin öğrencileri ise ligde ilk 13 sırada yer alan takımlar içerisinde en az gol atan ekip durumunda bulunuyor.

İspanyol ekibinin en skorer oyuncusu attığı beş golle Alvaro Morata olurken bir diğer önemli isim Diego Costa'nın sakatlığı sebebiyle nisan ayından önce sahalara dönmesi beklenmiyor


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem