Antalyaspor evindeki yenilmezlik serisine Fenerbahçe maçını eklemek istiyor

Süper Lig'de iç saha performansıyla dikkati çeken Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmayı da kazanıp evinde kaybetmeme serisini sürdürmek istiyor.

Van Spor 27.10.2020 13:28:28 0
Antalyaspor evindeki yenilmezlik serisine Fenerbahçe maçını eklemek istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.10.2020 13:28

ANTALYA (AA) - Bu sezon iç saha maçlarında 7 puan toplayan Antalyaspor, Süper Lig'de ilk altı haftalık periyotta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle elde ettiği 8 puanla 7. sırada bulunuyor.

Ligde 14 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'yi 7. hafta mücadelesinde 2 Kasım Pazartesi konuk edecek olan kırmızı-beyazlılar, sarı-lacivertlilere karşı da kaybetmek istemiyor.

Rakibiyle geçen sezon sahasında 29 Şubat'ta oynadığı maçta 2-2 berabere kalan Akdeniz ekibi, bu kez puan kaybı yaşamamanın hesaplarını yapıyor.

Süğlün: "Her maçımıza galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz"

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, AA muhabirine, takımlarının kendi sahasında daha iyi sonuç aldığını söyledi.

Fraport TAV Antalyaspor'un ligde iyi hava yakaladığını, yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirten Süğlün, geçen hafta Medipol Başakşehir'e deplasmanda 5-1 mağlup olmalarını "yol kazası" olarak nitelendirdi.

Süğlün, bu maçın geride kaldığını, bu yenilgiyi unutup önlerindeki karşılaşmalara odaklanacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Her maçımıza galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Rakibimizin kim olduğunun önemi yok. Antalyaspor, kaliteli kadrosuyla ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu kanıtladı. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Bu karşılaşmada hedefimiz üç puan. Fenerbahçe maçını kazanacak güçteyiz. Oyuncularımızın bu mücadelede skor üstünlüğünü yakalayacağına inanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz."

Kulüp tarihinde ilk defa Süper Lig'de 11 maç üst üste kaybetmeme rekoru kırıldı

Kırmızı-beyazlılar, sahasında en son mağlubiyetini, 2019-2020 sezonunun 30. haftasında 4 Temmuz'da Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilerek yaşadı.

Bu yenilgiye kadar kulüp tarihinde ilk defa Süper Lig'de 11 maç üst üste kaybetmeme rekorunu kıran Akdeniz temsilcisi, 115 gün önceki bu mağlubiyetin ardından geride kalan sezonun 32. haftasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yendi, son hafta olan 34. haftada ise konuk ettiği Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.

Antalyaspor, bu sezon ilk 6 haftada iç sahada oynadığı üç maçı da kaybetmedi.

İlk hafta mücadelesinde 13 Eylül'de konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek sezona üç puanla başlayan Fraport TAV Antalyaspor, 3. haftada 28 Eylül'de Yukatel Denizlispor'u da 1-0 mağlup etti.

Ligin 5. haftasında Gaziantep FK ile 18 Ekim'de yapılan maçta 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, evinde kaybetmeme serisini, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 maça çıkardı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ