Anagold 24 Erzincanspor'dan yeni sezona görkemli açılış

Van Spor 28.08.2018 17:12:17 0
Anagold 24 Erzincanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.08.2018 17:12
Anagold 24 Erzincanspor 2018-2019 sezonunu görkemli bir kutlama ile açtı.
Erzincan Merkez Spor Salonu yanında bulunan Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen sezon açılışında U16-U17-U18-U19 takımları ile birlikte Anagold 24 Erzincanspor takımı tam kadro hazır bulundu.
2018-2019 sezonu futbol müsabakalarının oynayacağı Atletizm Pistinde gerçekleştirilen açılış ve tanıtım programına Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Erzincan Gençlik Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Anagold 24 Erzincanspor Başkanı Ahmet Tanoğlu, yönetim üyeleri ile birlikte taraftarlar katıldı.
Açılış öncesinde Erzincanlı ses sanatçılarından Fırat Kemahlıoğlu tarafından verilen konser açılışa katılanlar tarafından büyük coşku ile alkışlandı.
Teknik yönetim ve futbolcular tek, tek tanıtıldıktan sonra kesilen kurban ve edilen dua sonrası başarı temennilerinde bulunuldu.
2018-2019 sezonunun Anagold 24 Erzincanspor için hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmalarına başlayan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Erzincan’ımız spor yönünden alt yapı yönünden gittikçe çok daha güçlü bir hale geliyor. Hem genç takımların kurulması ve yeni transferlerle birlikte inşallah 2018-2019 futbol sezonunu Erzincan için bir dönüm noktası olacak ve 2. Lige hep birlikte takımımızı destekleyerek çıkaracağız. Bu sezon çok ümitliyiz.
Öncelikle kulüp başkanımıza Allah Yardım etsin, güç kuvvet versin. Biz Erzincan Belediyesi olarak her zaman kulübümüzün yanındayız. Siyasi irade olarak yanındayız, yerel yöneticiler olarak yanındayız, bir taraftar olarak yanındayız ve takımımızı desteklemeye devam edeceğiz.
Burada bulunduğumuz stat bundan iki yıl önce yoktu. Bu stat için o gün karar alınıp yapılmamış olsa idi belki de Erzincan Sporumuz eskisi yıkılıp yenisi yapılana kadar belki de maçlarını yapacak bir yer bulamayacaktı. Bu sahamızın yapılmasında o dönem başbakanımızın uluslararası standartta bir saha atletizm sahası hem futbol için kullanacağız, hem de uluslararası spor için kullanacağız. Emekleri için tekrar, tekrar teşekkür ediyorum sağ olsunlar.” dedi.
Eski stadın yerine çok güzel bir şehir stadı yapıldığını belirten Başkan Başsoy, “İnşallah stadımız 2 yıl içerisinde tamamlanacak. Yine Uluslararası standartlara uygun 12 Bin kişilik son teknoloji ile yapılacak olan stadımızı hep birlikte doldurur destekleyerek 1. Ligde görürüz.” Dedi.
Başkan Başsoy konuşmasının devamında “Sporun her türlüsü ve özellikle de futbol birliktir beraberliktir, kardeşliktir, birbirimize saygıdır, özveridir, fedakârlıktır. Bunun için hepimiz bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte seneye 2. Ligde olacağız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Takımımıza yeni transfer olan futbolcu kardeşlerime de hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ise; “ Bu sezon her zaman olduğu gibi hedefimiz şampiyonluk olacak. Yönetim olarak her zaman amacımız takımımızı bir üst lige taşımaktır.
Yönetim olarak daima şehrimize bir şeyler katmanın peşinde olduk. Şehrimizin markası olan takımımızı Türkiye’ye tanıtmak ve hedefimiz olan bir üst lige çıkmak için çaba sarf etmek. Türkiye genelinde hiçbir kurum ve kuruluş ile futbolcusuna borcu olmayan tek kulübüz. Bu Erzincan ve hemşerilerimiz için bir guru kaynağıdır. Bu bizler için çok kolay olmadı. İnşallah 2018-2019 sezonunda arzu ettiğimiz şampiyonluğu elde ederiz. Sportif anlamda başarıyı yakalamış olacağız. Bunun için el ele vermeli birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız ve tabi ki çok güçlü olmalıyız.
2018-2019 futbol sezonunun ülkemize, şehrimize ve tüm takımlara hayırlar getirmesini temenni ediyor kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Anagold 24 Erzincanspor oyuncuları kısa bir gösteri maçı yaptı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ