Altıparmak: 'Konya'dan galibiyetle dönmek istiyoruz'

Van Spor 8.08.2018 19:46:05 0
Altıparmak:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.08.2018 19:46
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin ilk haftasında karşılaşacakları Konyaspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Atiker Konyaspor ile yapacağı sezonun ilk maçı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
Süper Lig’in yeni yükselen B.B. Erzurumspor sezona galibiyetle başlamak istiyor. Mavi-beyazlı kip, Altıparmak yönetiminde Konyaspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. B.B. Erzurumspor tesislerinde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, 5e 2 pas çalışmasının ardından dönüşümlü olarak top kapma ve çabukluk-koordinasyon çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

“Konya’dan galibiyetle dönmek istiyoruz”
Konyaspor deplasmanının zor olduğunu ve bunun için iyi çalıştıklarını ifade eden Teknik Direktör Altıparmak, “Ligin ilk maçı hem bizim için hem bütün Erzurumsporseverler için çok önemli bir maç. Ligin belki de en zor deplasmanlarından birine gideceğiz geçen seneki kadrosunu koruyan ve ilave transferlerle güçlenen bir Konyaspor ile oynayacağız ama her zaman söylediğim gibi ben takımıma çok güveniyorum. Biz kimle nerede oynarsak oynayalım kendi oyunumuzu oynayacağız. Konya’ya da 3 puan almak için gideceğiz. Birinci hedefimiz bu çalışmalarımız bu yönde. Konyaspor’un gücünü biliyoruz. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız ama dediğim gibi biz de çok iyi bir durumdayız Konyaspor’un da iyi kötü her şeyini biliyoruz. Buna göre çalıştık. Çalıştığımız şeyleri doğru uygulayıp Konya’dan galibiyetle dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Santrfor ve stoper alacağız”
Transferde eksiklerin olduğunu, bir stoper ve santrfor transferi daha yapacaklarını belirten Altıparmak, “Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Eksik iki üç tane mevkimiz var. Onlarla ilgili bugün bir transfer çalışmamız var, sonuca ulaşmak üzere. Bir santrfor ve stoper alıp transfer dönemini kapatacağız. Belki de ilk yarının ilk 4 haftalık periyotuna göre eksiklerimizi tekrar giderme şansımız var. Eksik bir mevkimiz olursa onunla ilgili bir çalışma yaparız” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ