Ali Ravcı: 'Beşiktaş saygıyı hak ediyor'

Van Spor 19.04.2018 13:19:49 0
Ali Ravcı:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.04.2018 13:19
Evkur Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürerken, sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Ali Ravcı yaptığı açıklamada siyah-beyazlıların oynadığı futbolla saygıyı hak ettiğini söyledi. Sonucu ne olursa olsun karşılaşmanın centilmence geçmesi temennisinde bulunan Ravcı, “Bütün mücadelemizi son ana kadar sürdürüp neticesine de bakacağız” dedi.
E. Y. Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, Beşiktaş’ın oynadığı futbolla saygıyı hak ettiğini belirterek Pazar günü oynayacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sarı-kırmızılı oyuncuların hafta boyunca iyi hazırlandığını kaydeden Ravcı, “Elbette Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım bizde deplasman karnemize bakıldığında güzel sonuçlar alan bir takımız” dedi.
“Elimizden geleni yapacağız”
Geçtiğimiz hafta Alanyaspor maçında talihsizliğini yaşadıklarını ifade eden Ravcı, “Son saniyelerde gelen gol tabii ki üzdü. Ama neticede ne kadar üzgün olsak da o maç geride kaldı. Bütün teknik ekibimizi ve futbolcularımızı bugüne kadar verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Canları sağ olsun. Şimdi önümüzde zor bir Beşiktaş maçı var. Rakibimizin büyüklüğünün ve gücünün farkındayız. Oynadığı futbolla saygıyı hak eden bir takım. Elbette bizde İstanbul’da elimizden geleni yapacağız. Elbette Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım bizde deplasman karnemize bakıldığında güzel sonuçlar alan bir takımız. Her zaman olduğu gibi bu karşılaşmaya futbolcularımız iyi hazırlandılar. Ellerinden gelen bütün mücadeleyi göstereceklerine inanıyorum. Sonucu ne olursa olsun, centilmence geçmesini temenni ettiğimiz bir maç olmasını diliyoruz. Bütün mücadelemizi son ana kadar sürdürüp neticesine de bakacağız” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ