Ağrı’da “Koşabiliyorken Koş” projesi devam ediyor

Ağrı’da Gençlik ve Spor Müdürlüğünce başlatılan ve her yaşta vatandaşın spor yapmasına imkân veren ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.Türkiye’nin 81 ilinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’n?

Van Spor 1.05.2019 16:49:31 0
Ağrı’da “Koşabiliyorken Koş” projesi devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.05.2019 16:49

Ağrı’da Gençlik ve Spor Müdürlüğünce başlatılan ve her yaşta vatandaşın spor yapmasına imkân veren ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’nin 81 ilinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün örnek çalışmalarıyla 7’den 77’ye halka spor yapma imkânı veren, Ağrı’da spor kültürünün yaygınlaştırılması, halka sağlıklı ve bilinçli spor yaptırılması amacıyla hayata geçirilen ’Koşabiliyorken Koş’ projesi devam ediyor.

Proje kapsamında Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak futbol kursuna giden öğrenciler, Rehabilitasyon ve Bakım Merkezlerinde kalan engelli bireylerle futbol müsabakasında karşı karşıya geldi. Merkez 15 Nisan Spor salonunda oynanan futbol müsabakasında öğrenciler saygı ve sevgi çerçevesinde engelli bireylerle kıyasıya mücadele etti. Müsabaka sonrasında minik öğrenciler engelli bireylere baklava ikramında bulundu. Bu anlamlı davranış karşısında mutlu oldukları gözlenen engelli bireyler, öğrencilere teşekkür etti.

Futbol antrenörü Halit Çelen yapmış olduğu açıklamada, ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu “Koşabiliyorken Koş” ve “Mutlu Çarşamba” projeleri kapsamında engelli bireyleri sporun içine dahil etmeye çalışıyoruz. Onları bu şekilde topluma kazandırmayı amaçlıyoruz. Bize bu imkânı sağlayan İl Müdürümüz Cihan Demir’e çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaştaki vatandaşın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımın sağlanması amacıyla hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında, Şehir Stadyumu’nda her gün deneyimli erkek ve kadın antrenörler eşliğinde 08.00-10.00 ile 17.00-18.30 saatleri arasında bilinçli ve sağlıklı bir şekilde spor yapılmasını sağlanıyor.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ