Sönmez: “Başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz”

Sönmez: “Başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz”

Spor 30.05.2024 10:21:54 0
Sönmez: “Başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz”
Tarih: 30.05.2024 10:21
Boks Milli Takımının başına Gürkan Sönmez’in getirilmesi Erzurum’da ve camiada sevinçle karşılandı.
Başarılı spor adamı uzun yıllar görev yaptığı Milli Takımda birçok Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sporcular çıkararak İstiklal Marşımızı okutmuştu. Gürkan Sönmez’in tekrar Milli Takım Baş antrenörlüğüne getirilmesi başta Erzurum olmak üzere boks camiasını sevindirdi. Gürkan Sönmez yaptığı açıklamada, “Biz ülkemize ve Ay yıldızlı bayrağımıza aşığız. Bir çok kez İstiklal Marşımızı hem Avrupa’da hem de Dünya Şampiyonasında okutturarak bayrağımızı en yükseğe taşıdık. İnşallah bundan sonrada devam ettireceğiz.” dedi.
Aynı zamanda Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Erzurum il Başkanlığı görevini de yürüten Sönmez, “Gençlik bizler için çok önemli. Onlar bizim geleceğimiz. Bizler gençlerimizi spor ile buluşturup onların kendilerine uygun branşlarda başarılar almalarını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
29 Mayıs-20 Haziran 2024 tarihleri arasında Çanakkale’de Avrupa Şampiyonası Kampı için toplanacak olan kafilede geçen hafta Türkiye Şampiyonu olan Erzurum Palandöken Belediyesinin Milli Sporcusu Davut Saydam da yer alacak .Gürkan Sönmez, sözlerini şöyle sürdürdü “İnşallah sporcumuzdan ve ülkemizi temsil edecek olan diğer sporcularımızdan fazlasıyla ümitliyim dedi. Milli takım 21-31 Haziran 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek’de de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak.”

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem